closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup
Чемпіонат Тернопільської області 2018 . 7-й тур
Україна. Великі Гаї. Сільський стадіон
. ,
"Агрон-ОТГ"
(Великі Гаї)
1 : 0
"Колос"
(Зборів)

Чемпіонат Тернопільської області. "Агрон-ОТГ" – "Колос". Анонс матчу

Чемпіонат Тернопільської області. "Агрон-ОТГ"  – "Колос". Анонс матчу
Изменить размер a+ a-
737
0

9 червня у матчі 7-го туру зустрінуться лідери вищої ліги чемпіонату Тернопільської області – великогаївський "Агрон-ОТГ" та зборівський "Колос". Команди у турнірній таблиці далеко відірвалися від переслідувачів, тому поєдинок між ними можна сміливо назвати центральним у всьому першому колі.

Прес-служба Федерації футболу Тернопільської області спробувала спрогнозувати в яких складах вийдуть команди і на яких позиціях гратимуть ті чи інші гравці. Отож, що в нас вийшло. Почнемо з господарів – великогаївського "Агрону". Оскільки в команді є два практично рівноцінні голкіпери, то протягом сезону вони чергуються. Завтра – черга Руслана Мазура. Для нього поєдинок проти "Колоса" особливий, адже він весь минулий сезон відіграв у зборівській команді і був одним з ключових її виконавців. Три з чотирьох захисників з великою долею ймовірності можна говорити, що вийдуть завтра на футбольне поле. У центрі оборони найпевніше діятиме пара Роман Андрієшин Сергій Лук’янов, на лівому краю оборони – досвідчений Віктор Ковалик. А от з позицією правого захисника у головного тренера Романа Курдупеля проблеми. Анатолій Гринченко, котрий починав сезон на цій позиції – травмований, а Дмитро Коник, який його міг підмінити, через перебір жовтих карток матч з "Колосом" пропускає. Найпевніше на проблемній позиції правого оборонця зіграє номінальний опорний півзахисник Арсен Кривобедрий. Натомість у опорну зону півзахисту до Андрія Пастернака швидше за все відправиться досвідчений Роман Гаврилюк. На позиції атакувального хава найімовірніше діятиме Руслан Луцик, який після переходу з теребовлянської "Ниви" набрав хорошу ігрову форму. На флангах у півзахисті оптимально дивляться кандидатури Тараса Семенця (справа) та Михайла Штанкевича(зліва). Хоча їм у разі необхідності є заміни – номінальні нападники Артур Дорі та Микола Когут теж можуть закрити фланги півзахисту. На вістрі атаки у "Агрона" швидше за все гратиме капітан командиРоман Мельник, хоча не виключаємо появи когось з пари Дорі – Когут, а Мельник тоді може з’явитися на полі з лавки запасних.

У зборівського "Колоса" воротарська та захисна ланки стабільні і навряд чи вони будуть змінені в найближчому матчі. Ворота, очевидно, боронитиме Юрій Сурмай, у центрі оборони гратимутьПетро Грабчак та Сергій Лис, на флангах Михайло Турчак (зліва) та Андрій Сухецький (справа). Захисник Андрій Цюман має проблеми з "передньою", тому його поява в старті може бути лише увиключному випадку. А от над тим, кого поставити у півзахист тренеру "Колоса" Михайлу Забитівському треба серйозно подумати. І якщо з фланговими хавами все гаразд, ці позиції застовбили за собою – зліва Вадим Цінчик та справа капітан команди Роман Бардокін (він може по ходу матчу мінятися з Андрієм Сухецьким), то щодо гравців центру поля є питання. Позиція атакувального півзахисника безальтернативно належить Ігорю Козелку, як і опорного – Роману Бабину. В опорній зоні останній діяв у парі з Володимиром Грабчаком, однак через перебір карток той змушений буде пропустити матч з "Агроном". Його може замінити Ігор Муравський або Сергій Комар. Перший в основі цього сезону практично не грав, а другий має проблеми з коліном, тому він теж, очевидно, не помічник партнерам, у всякому випадку на весь матч. Цілком ймовірно, що тренери "Колоса" вирішать зіграти з двома форвардами – відтягнутим Святославом Дзядикевичем та яскраво вираженим Володимиром Турчаком. Але це можливо, якщо бути на сто відсотків впевненим, що центральні півзахисники будуть надійно грати на оборону і підбиратимуть м’ячі в середині поля.

"Агрон-ОТГ" (В. Гаї) – "Колос" (Зборів)

9 червня. В. Гаї. Сільський стадіон. 17.00.

Судді: Андрій Гах (Тернопіль), Вадим Трач (Тернопіль), Іван Сокіл (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу: Василь Заторський (Тернопіль).

Дискваліфіковані: Дмитро Коник ("Агрон-ОТГ") – Володимир Грабчак ("Колос").

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →