closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Київської області. Анонс 2-го туру

Чемпіонат Київської області. Анонс 2-го туру
Изменить размер a+ a-
446
0

Центральний матч ігрового дня зведе в очному протистоянні "Джуніорс" і "Ниву". Це буде найперший офіційний матч пристоличних аматорів у змаганнях обласного рангу. "Джуніорс" — один з найтитулованіших учасників чемпіонату Київщини, "Нива" — цьогорічний новачок. Однак фахівці стверджують, що саме ці команди боротимуться безпосередньо за медалі, зокрема й найвищого гатунку. Досвід попередніх виступів за "Джуніорс" мають наставник "Ниви" Марко Мартиненко та центральний оборонець Іван Скляренко.

Юрій Балашев, неодноразовий чемпіон області, колишній спортивний директор "Колоса" та "Джуніорса", тренер СК "Гатне":

— Очікую цікавого матчу, який, як на мене, переможця не виявить. "Джуніорс" має стабільний і згуртований колектив, він сильний особливим характером — це наслідок обгрунтованої клубної політики, що здійснюється впродовж останніх років. На такому фундаменті й базується командна гра: не ідеальна, звісно, але цілком прийнятна за хрестоматійним співвідношенням "ціна — якість". "Джуніорс", як і всі, має свої сірі дні та невдалі матчі, але він з тих, хто ніколи не ламається. Гадаю, так буде й завтра — шпитьківці не повинні програти. А що до "Ниви"… Якщо вірити чуткам про казкові гонорари в команді, а їх значною мірою підтверджує її склад, то гра хлопців з Бузової не відповідає справжнім можливостям колективу. Дивує вибір окремих виконавців і взагалі не простежується чітка лінія — як кадрова, так і тактична. Команда передбачувана на полі, їй вочевидь бракує варіативності в атаці, що спричиняє неабиякі труднощі, коли суперник організований і з характером. Але стверджуючи саме так, я наголошу: це виключно моя думка. Ставлю на нічию.

Прогноз "КФ": 30-50-20.

Читайте також: Чемпіонат Київської області. 1-й тур. Кіно в Броварах

ІНШІ МАТЧІ

СОФІЯ — КОЛОС. Минулого сезону — 2:1 і 3:6. П’ять м’ячів для пустоварівців забив Зозуля, якого вже немає в команді, два — Здебський. "Софія" виграла вдома завдяки двом одинадцятиметровим, а на виїзді голом відзначився навіть 43-річний граючий тренер Маткевич.

Прогноз "КФ": 30-30-40.

ДРУЖБА — МЕЖИГІР’Я. Очне знайомство суперників, які мають парадоксальне співвідношення турнірного стажу команди та віку нинішніх виконавців: досвідченіше "Межигір’я" насправді опирається на футбольних підлітків.

Прогноз "КФ": 70-20-10.

ДИНАМО — ДЕНГОФФ. Торік денихівці були в ударі — 3:0 і 4:0. Два голи в активі князя стрільців минулого регулярного сезону Марійка. Фастівська команда й досі не знайшла шляхів до воріт "Денгоффа".

Прогноз "КФ": 10-10-80.

ЮНІОР — КУДРІВКА. Минулорічний чемпіон на шляху до тріумфу оступився у Макарові — 1:1. А в оновленій "Кудрівці" вже немає нікого, хто забивав "Юніору" торік. У господарів натомість є Шалон.

Прогноз "КФ": 30-30-40.

РОНІН — СОКІЛ. Чергове знайомство в оновленій Вищій лізі. Суперники мають абсолютно різні спомини про цьогорічний стартовий ігровий день, але й чемпіонатний досвід у команд різний.

Прогноз "КФ": 20-50-30.

ГОРОДОК-1998 — ФК КАЛИНІВКА. Вони зустрінуться вперше, хоча більшість гравців змагалися між собою ще на першоліговому рівні.

Прогноз "КФ": 30-40-30.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →