closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Меморіал Чанових. Визначено чвертьфіналістів

Меморіал Чанових. Визначено чвертьфіналістів
Изменить размер a+ a-
510
0

На Меморіалі Чанових визначилися всі чвертьфіналісти турніру. Минулого вікенду команди догравали матчі першого туру, які були перенесені через негоду. По суті, питання залишалося тільки у двох путівках, які мали отримати дві кращі з трьох команд, що за підсумками попереднього етапу посядуть треті місця у групах. 
Найбільші шанси були у представників груп А і В, адже у разі перемог у власних поєдинках "Прогрес" і "Вишня" забезпечували собі місця у наступному раунді змагань.

Група "А"

"Вишня" Юрія Миколаєнка відмінно виконала завдання, сенсаційно обігравши ситуативного лідера вищої ліги Київщини – "Ронін" з Лісного. У Вишневому обидві команди показали швидкісний змістовний футбол, який не може не подобатися. І "Вишня", і "Ронін" шукали щастя в атаці, проте в першому таймі на табло залишилися нулі. Цікаво, що в складі гостей на поле вийшло кілька досвідчених виконавців, добре відомих на Київщині. Мова про хавбека з Броварів Олексія Чорного та форварда Дмитра Кульгука ("Джуніорс", "Гончарі" Дибинці, Дружба" Мирівка), а після перерви на поле вийшов ще й граючий тренер Сергій Живий. Контраверсійний епізод стався біля воріт голкіпера господарів Батенчука. Форвард гостей вийшов з ним віч-на-віч і після легенького контакту (а може його й не було, на думку іншої сторони) впав у карному майданчику "Вишні", однак, свисток арбітра в цьому неоднозначному епізоді промовчав. Після перерви команди обмінялися голами. Здавалося, що матч так і закінчиться внічию, яка в принципі влаштовувала обидві команди, але "Вишня" таки "вистрілила" наприкінці поєдинку. Гол зробили "джокери" Юрія Миколаєнка. Антон Захарченко відмінно подав кутовий, а новачок вишнівчан Роман Ростовський, який прийшов з броварського "Альянса", переправив м’яча у ворота Пількевича. Ще в одній грі групи "А" між "Факелом" та "Олімпом" видовищних моментів також вистачало з головою. Обидві команди створили багато небезпек біля воріт одна одної, але у підопічних Андрія Кругляка з реалізацією справи були кращі. Натомість, у гравців "Факела", який грав у полегшеному складі (зокрема, в команді Ігоря Вакуленка дебютувало кілька юних вихованців гостомельського футболу), цього дня явно збився приціл. В першому таймі конголезький вінгер "Олімпа" Луїс Гомес чітко реалізував вихід віч-на-віч з Бурдейним. Наприкінці першої половини зустрічі трапився досить кумедний випадок. Юний Козаченко втік на побачення з досвідченим голкіпером "Олімпа" Дмитром Сорокою, якому нічого не залишалося, як навмисно фолити. Арбітр поліз в кишеню за червоною карткою, але там її не було. Довелося рефері на хвильку зупинити гру і йти за важливим атрибутом футбольного правосуддя до роздягальні. Проте, навіть граючи в більшості майже весь другий тайм, "Факел" закономірно програв, пропустивши три голи протягом п’яти хвилин в середині другого тайму. За іронією долі в цьому матчі червона картка ще не раз стала в нагоді. Адже, наприкінці зустрічі достроково пішли з поля двоє гостомельців – досвідчений Коморний та запальний Богров, у якого в одному з епізодів не витримали нерви.

Група "В"

Справжня сенсація сталася в суботу. "Прогрес" несподівано поступився "Альтісу", і у команди з Крюківщини залишилось 8 пунктів. Звичайно, честь і хвала копилівцям, які в цьому матчі билися, як у фіналі чемпіонату світу, але команда з Крюківщини відверто розчарувала своїх прихильників. Тим більше, "Альтіс" мав серйозні кадрові проблеми, і якби не два "легіонери" з Вишневого (мова про досвідчених Іллю Бірюка та Миколу Зборщика), копилівцям було би зовсім тяжко. Про що говорити, якщо граючому президенту клубу Олександру Ковчаку довелося згадати молодість і зіграти у воротах, і потрібно сказати, що "босс" не підкачав, продемонструвавши в кількох моментах зразки справжньої спортивної мужності. Зігравши на контратаках , "Альтіс" ще в першому таймі тричі "запалював червоне світло" за воротами Леонтовича, а після перерви на жилах довів матч до сенсаційної перемоги. "Прогресу" не допомогли ні хаотичні заміни, які в достатку були зроблені його тренерським штабом, ні швидкий гол досвідченого Миколи Обіюха, який схоже, переживає другу молодість. Команда Володимира Шумунова скористалася таким царським подарунком від колег по групі і, перемігши шпитьківчан, здобула друге, прохідне, місце. Хоча вікторію здобути було нелегко. Видовищний матч (а їх було чимало цього уїк-енду) з трьома пенальті (один з них не реалізував штатний пенальтист вишнівчан Патрик Ігбе – це вже друга осічка з точки "сонячного форварда за останні півроку) та великою кількістю гольових моментів подарували команди. В складі господарів забивав лише "африканський десант" - той же Ігбе, двічі – Дуглас та одного разу Егбо. За шпитьківчан відзначилися Олійник і Шут.

Група "С"

Після аукціону небаченої щедрості, який влаштували підопічні Володимира Петровського, стало зрозуміло, що одна з путівок дістанеться переможцю пари СК "Чайка" U-17 – ФК "Гореничі 1960". "Прогресу" ж залишалось вболівати за нічию у протистоянні на "Козак-Арені". А там стався дійсно дуже цікавий матч. Господарі поля не злякалися досвідченого бійця, який минулого року відзначив своє шестидесятиріччя. Щоправда, наразі "Гореничі" також переживають зміну поколінь і мають досить молодіжний склад. Команда Максима Головка з перших хвилин заволоділа ініціативою і згодом відкрила рахунок. Максим Столяров виграв боротьбу у захисника гостей, вийшов на ворота і віддав пас на Максима Марченка, який біг паралельним курсом. Тож останній забивав вже у порожні ворота – 1:0.

Втім, повівши у рахунку юнаки СК "Чайка" не збиралися відходити назад, дозволивши супернику активізуватись у передній ланці. Навпаки, господарі продовжували контролювати хід гри, володіти м’ячем і шукати нагоди збільшити перевагу. Щодо ФК "Гореничі", то гості не часто турбували Шпаченка у рамці. По суті у них була лише одна нагода, коли воротар борщагівців врятував свою команду після виходу сам-на-сам форварда гостей.
А на початку другого тайму "Чайці" вдалося подвоїти рахунок. Цього разу правим флангом прорвався Владислав Клименко, після чого "фуллбек" борщагівців прострілив на Столярова, а Максим у дотик відправив м’яча у сітку – 2:0.
Гостям нічого не залишалося, як йти вперед великими силами, і в одному з епізодів оборонці "Чайки" припустилися помилки. Досвідчений професіонал Антон Музиченко (в цьому матчі Антон вирішив допомогти юнакам "Чайки", бо пропускав матч першої команди через дискваліфікацію), ліквідуючи вихід суперника сам-на-сам, отримав червону картку за фол останньої надії. Штрафний удар у "Гореничів" блискуче виконав Артем Лабунський – м’яч від стійки влетів у ворота – 2:1. Інтрига! І грати ще залишалося близько 35 хвилин!
Надалі, за всіма законами жанру, гості затисли борщагівців на їх половині полі і методично розхитували оборону суперника. Дуже багато було роботи у воротаря "Чайки" Микити Шпаченка. Кутові, стандарти, навіси з флангів – гравці "Гореничів" створювали справжній тиск на ворота борщагівців. Але господарі трималися, а згодом мали дві на сто відсотків гольові контратаки. Спочатку Боблак, а пізніше Клименко самотужки втікали на ворота суперника, але ці дуелі залишилися за воротарем "Гореничів" Дмитром Михайловим. 
А на 87-й хвилині склади вирівнялися. Чергову атаку гостей перервав свисток арбітра – положення поза грою. Ахмет Зуригат був настільки незадоволений рішенням суддівської бригади, що одразу побачив перед собою повторну жовту картку за неспортивну поведінку, яка перетворилася на червону. В рівних складах команді Максима Головка було легше відбивати атаки гостей, тому із завданням утримати переможний рахунок юнаки СК "Чайка" впоралися на відмінно. Відтак, одну з путівок у чвертьфінал вибороли саме борщагівці. Ще в одній зустрічі "Кімерка" та "Стара Боярка" розділили очки, щоб нікому не було образливо. Була зафіксована нульова нічия, яка досить зрідка трапляється в матчах аматорських колективів.

Отже, в чвертьфіналах Меморіалу Чанових зустрінуться:

11.04, 13.00. "Бузова – Арена". "Нива" (Бузова) – "Чайка U-17" (ПП Борщагівка)

14.04, 19.00. "Бузова – Арена". SC "Гатне" - "Ронін" (Лісне)

11.04, 14.30. Вишневе, "Центральний". "Вишня" (Вишневе) – "Софія" (Софіївська Борщагівка)

11.04, 17.00. Вишневе, "Центральний". "Сокіл" (Михайлівка Рубежівка) – ФК "Вишневе".

Перенесені матчі 1-го туру

Група А

04.04, 13.00. Бузова, "Бузова Арена".
"Факел" (Гостомель) – "Олімп" (Дмитрівка) 2:4 (0:1)
Голи:
А.Пищик (52), Н.Нікітюк (78) – Луїс Гомес (5), Ю.Нестеренко (67,71), А.Воронін (69)

"Факел": Бурдейний, Богров, Онопрієнко, Коморний, Пищик, Козаченко (Варес-Блах,46), Мартиненко (Байсітов,80), Сіленко, Нікітюк, Омельянов, Ромарік. Тренер І.Вакуленко

"Олімп": Сорока, Богданов, Скуратов, Борисов, Коваленко, Кисіль, Нестеренко (О.Іващик,77), Гавалешко (Ковтун,43), Луценко (Головієнко,88), Луїс Гомес, Костюкевич (Воронін,46). Тренер А.Кругляк

04.04, 11.00. Вишневе, "Центральний".
"Вишня" (Вишневе) - "Ронін" (Лісне) 2:1 (0:0)
Голи:
Д.Сушкевич (60), Р.Ростовський (88) – М.Сягровський (73)

"Вишня": Батенчук, Галущенко, Оникієнко, Шевченко, Катомкін (Ростовський,80), Топчій, Сушкевич (Кухарець,70), Христюк, Карпук (О.Тичина,89), Попадюха (Ант.Захарченко,57), Даниляк (Звягін,57). Тренер Ю.Миколаєнко

"Ронін": Степанцов (Пількевич,46), Петкус, Сягровський, Долина, Литвишко (Коваленко,77), Самойленко (Скала,46), Крук (Кулик,61), Кульгук (Тетерук,57), Сисоєв (Шиндир,60), Тулін (Живий,57), Чорний (Грищенко,60). Тренер С.Живий

Група В

03.04, 16.30. Вишневе, "Центральний".
ФК "Вишневе" - СК "Шпитьки" 4:2 (1:1)
Голи:
П.Ігбе (8), Е.Дуглас (55,76), С.Егбо (85, пенальті) – В.Олійник (25, пенальті), Д.Шут (79). На 47-й хвилині П.Ігбе (В) не реалізував пенальті

"Вишневе": Легкоконець (Дігборі-Бесмарт,46), Еммануель (Дробот,54), Ходоровський, Яременко, Сокур (Літаш,46), Егбо, Недогибченко, Маринич (Аль-Юссуфі,62), Драч (Дуглас,46), Фалілеєв (Огунбона,55), Ігбе. Тренер В.Шумунов

"Шпитьки": Глушковський, Швагер (Небір,55), Данилюк, Олійник, Рога, Вінарський, Орищенко, Панфілов, Дударенко, Д.Шут, Безсмертний (Бушило,46). Тренер В.Михальченко

03.04, 12.30. Шпитьки, "Колос".
"Прогрес" (Крюківщина) - "Альтіс" (Копилів) 2:4 (1:3)
Голи:
М.Обіюх (10), О.Ткачук (61) – С.Муха (12), Я.Чуб (25), О.Бурдейний (45,54)

"Прогрес": Леонтович, Оленковський, Остапчук, Микитенко (Малий,54), Морозов (Толочко,46), Кузнецов, Олійник (Квашук,46), Обіюх (Ткачук,52), Рябоконь (Ферезеїн,30, Таловський,69), Варіжук, Шевчук (Білюк, 46, Цись,70). Тренер В.Петровський

Альтіс: О.Ковчак, С.Муха, О.Муха, Бірюк, Депутат, Бурдейний, Горовенко (С.Горбецький,46), Зборщик (О.Горбецький,46), Чуб, Гноєвський (Кохан,65), Рудобаба. Тренер С.Касіч

Група С

03.04, 15.00. Шпитьки, "Колос".
"Кімерка" (Гостомель) - ФК "Стара Боярка" 0:0 (0:0)

"Кімерка": Савельєв, Применко, Орлов, Пінчук, Черевніченко, Дектярьов (Кудін,65), Некрашевич (Горненко,85), Яковенко, Іманов, Піскун, Мокляк. Тренер О.Венгер

"СБ": Сивенко, Лимар (П.Вергелес,46), А.Лахтадир, Велігурський, Миць, Кулініч, Корчинський, Пазюк (Ковальчук,67), Макухін, Погорілий, Розливан. Тренер К.Лахтадир

04.04, 13.30. ПП Борщагівка, "Козак Арена".
"Чайка U-17" (Петропавлівська Борщагівка) - ФК "Гореничі 1960" 2:1 (1:0)
Голи:
М.Марченко (16), М.Столяров (50) - А.Лабунський (52)

"Чайка U-17": Шпаченко, Музиченко, Столяров, Романов, Олешко, Д.Калиновський (Кошель,46), Кирносов (Боровський,55, Боблак,66), Кочубинський, Клименко, Тиняков, Марченко. Тренер М.Головко

"Гореничі": Михайлов, Гнип, Проневич, Чернов (Вінтон Холдер,41), Самощенко, Кирик (Литовченко,61), Аверін, Зурігат, Ковтун (Лабунський,25), Троцько (Пивовар,46), Кузнецов (Алан Гаетан,82). Тренер В.Гуменюк

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →