closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Меморіал Щанова-2021. 1-й тур. День розгромів

Меморіал Щанова-2021. 1-й тур. День розгромів
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
1224
0

Яскраві моменти зі старту традиційного лютневого дійства на Київщині.

Перший гол

Лік результативних ударів на цьогорічному Меморіалі Щанова відкрив 22-річний киянин Микита Комісар. Він забив м’яч на 26-й хвилині і започаткував, як з’ясувалося пізніше, розгром юнацької команди "Колоса", що набув остаточного вигляду в однозначних цифрах 8:0 на користь "Лівого Берега". Комісар свого часу виступав і в обласній вищій лізі. Ще 18-річним він забив один м’яч у чотирьох календарних зустрічах за ФК "Вишневе". Там, у муніципальному клубі симпатичного пристоличного міста, обдарований юнак удосконалював уміння гри під наглядом заслуженого тренера України Олександра Єжакова.

Перший рекорд

23-річний Тимур Велієв з "Лівого Берега" був найпомітнішим у прем’єрній зустрічі. Його прізвище потрапило до стрілецької графи п’ять разів. Але спочатку він програв дуель голкіперу "Колоса" як пенальтист. І все-таки Тимур не знітився і забив аж чотири м’ячі в другому таймі. Велієв, як і Комісар, також має досвід виступів у чемпіонаті Київщини. Юнаком Тимур устиг відзначитися сімома голами в двох обласних вищолігових сезонах у складі київського РВУФК. Він брав уроки футболу в іменитого фахівця Віктора Іщенка.

Перший млинець

Для віце-чемпіона Луганщини — "Будівельника" з Лисичанська — він виявився глевким. Абсолютний дебютант гідно назагал протистояв юним професіоналам з "Оболоні-2" і все-таки наприкінці другого тайму, очевидно знесилившись, таки пропустив аж три голи. Це й не дивно, що команди забракло сили: новачки Меморіалу Щанова лише починають підготовку до регулярного сезону і саме сьогодні вони вперше вийшли на велике поле. Симпатичний "Будівельник", організований в добре вишколену команду Святославом Марканичем, сподобався, а отже, далі буде краще. Виокремлювався серед гостей наш авторитетний земляк іванківець Роман Пахолюк.

Перші промахи

Уже на старті цьогорічного турніру не поталанило пенальтистам. Двоє з трьох екзекуторів схибили з позначки. На щастя, в обох випадках ці промахи не вплинули на кінцевий результат і в обох випадках, до слова, невдахи обернулися в підсумку на героїв. Тимур Велієв з "Лівого Берега" компенсував локальну невдачу чотирма голами. А капітан "Ниви" Євген Миколаюк устиг першим на добивання, а потім ще й відзначився другим результативним ударом у матчі.

Результати 1-го туру

ЛІВИЙ БЕРЕГ (Київ) — КОЛОС-U17 (Ковалівка) — 8:0 (Комісар, 26, Кривошеєнко, 35, Цолан, 50, Велієв, 51, 52, 59, 89, Меладзе, 84). Нереалізований пенальті: Велієв (Лівий Берег, 48).

Арбітри Євген Коняшин — Павло Якименко, Владислав Середа. Спостерігач арбітражу Михайло Родіоненко.

НИВА-2 (Бузова) — ЄДНІСТЬ (Київ) — 3:0 (Самотуга, 59, Коба, 68, Гаркавенко, 72). Вилучення: Хромочкін (Єдність, 57).

Арбітри Максим Скрипник — Єлизавета Настусенко, Дмитро Докучай. Спостерігач арбітражу Вадим Шельменко.

ОБОЛОНЬ-2 (Київ) — БУДІВЕЛЬНИК (Лисичанськ) — 3:0 (Руденко, 70, Василенко, 81, Ховрук, 87).

Арбітри Сергій Задиран — Олексій Дубовий, Єлизавета Настусенко. Спостерігач арбітражу Вадим Шельменко.

МЕРКУРІЙ (Київ) — ДЕНГОФФ (Денихівка) — 2:6 (Хруль, 55, Мандровський, 60, пн — Бровко, 18, Бамба, 47, 57, Заїка, 56, К.Захарченко, 61, 86). Вилучення: Рафальський (Денгофф, 73).

Арбітри Сергій Дубиківський — Владислав Волинець, Ростилав Підпалий. Спостерігач арбітражу Леонід Куб’як.

НИВА (Бузова) — РОНІН (Лісне) — 5:1 (Миколаюк, 27, 43, Зозуля, 78, 90, Скепський, 88 — Дероган, 55). Нереалізований пенальті: Миколаюк (Нива, 27).

Арбітри Олександр Титов — Владислав Мошковський, Дмитро Докучай. Спостерігач арбітражу Вадим Шельменко.

ДРУЖБА (Мирівка) — ПОЛІССЯ (Ставки) — 2:1 (Шарило, 18, Овчинніков, 21 — Шевчук, 67).

Арбітри Володимир Устименко — Максим Величко, Валерій Іващенко. Спостерігач арбітражу Леонід Куб’як.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →