closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Львівської області. Анонс 5-го туру

Чемпіонат Львівської області. Анонс 5-го туру
Изменить размер a+ a-
1067
0

В неділю, 30-го серпня, відбудуться поєдинки п'ятого, заключного в першому колі туру чемпіонату Прем'єр-ліги Львівщини.

Вони будуть зіграні без глядачів (!) на трибунах і з дотриманням Тимчасових умов і Тимчасового протоколу організації протиепідемічних заходів під час проведення у Львівській області матчів чемпіонату, першості та розіграшу кубка серед аматорських команд в умовах карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19.

СКК "Демня-Фенікс" (Демня/Підмонастир) – "Юність" (Гійче/Куликів). Дорослі: 13:00. Стадіон "Сільський", Підмонастир.

У центральному матчі звітного ігрового дня об'єднана команда Демні й Підмонастиря прийме в рідних стінах чинного лідера підгрупи Б. Обидва колективи зі серйозними амбіціями, обом є що доводити, тож їхня очна дуель буде доволі непростою. І демнянці/підмонастирці, і куликівці відзначаються високою результативністю (в обох по 10 забитих м'ячів), щоправда, через невдалий старт у чемпіонаті в господарів на 4 залікових очки менше.

Читайте також: Турнірна таблиця чемпіонату Львівщини

Перед лобовою зустріччю "Демня-Фенікс" і "Юність" зробили серйозні підсилення. У розташування перших прийшов 24-річний нападник Юрій Голубка, який фактично повернувся в "рідне гніздо", адже раніше вже виступав за демнянців. Склад куликівської команди поповнили 32-річний півзахисник Ярослав Кінаш, який понюхав пороху на професіональному рівні, й 25-річний хавбек Олександр Дударенко (раніше захищав кольори рівненського "Вереса"). Вже в неділю вони можуть вийти на футбольне поле в обласній Прем'єр-лізі.

Гостям не зможуть допомогти в цій грі травмовані Артур Теміров та Олег Мізерник.

"Кар'єр-Дністер" (Торчиновичі/Старий Самбір) – ФК "Миколаїв". Дорослі: 17:00. Стадіон "Міський", Старий Самбір.

Миколаївці гостюватимуть у Старому Самборі, де їм протистоятиме непростий "Кар'єр-Дністер". У попередньому турі "кар'єрці" невдало з'їздили в Куликів, де отримали 3 "сухі" м'ячі від місцевої "Юності", але залишилися на третій сходинці турнірної таблиці.

Тепер їх знову очікує непростий екзамен із чинним срібним призером чемпіонату Львівської області. Наставник господарів Василь Лопушанський уже роздумує, як зупинити миколаївську футбольну машину, яка на повному ходу мчить до чемпіонства.

Читайте також: Бомбардири чемпіонату Львівщини

ЛСК "Погонь" (Львів) – "Юність" (Верхня/Нижня Білка). Дорослі: 17:00. Стадіон "Гарт" ("Трудові резерви"), Львів.

"Погонь", яка минулого сезону фінішувала п'ятою, цьогоріч демонструє менш упевнену гру. В чотирьох стартових турах підопічні Віталія Лобасюка набрали очки лише в зустрічі з дитячо-юнацькою футбольною школою "Львова" (4:1). Зрозуміло, що їм треба щось змінювати, аби не втратити шанси поборотися за вихід із підгрупи.

У звітному турі їх екзаменуватиме чинний чемпіон Львівщини. "Білки" зараз, здається, грають в обласному чемпіонаті дещо розслаблено, оскільки не змогли забити абсолютному дебютанту "прем'єрки" – давидівському "Кормілу" (0:0), а потім здобули непросту вольову перемогу над "Львовом" (3:1). 5-го вересня "Юність" стартує в аматорській першості України, відповідно після цього гратиме за щільного графіку. Тож "хвостатим" треба максимально поповняти власну скарбничку заліковими балами, щоби надалі почуватися спокійніше.

Чи зможуть опоненти з "Погоні" обсмикати "білкам" "хвости"? Це ми дізнаємося вже найближчої неділі. Торік "Юність" двічі обіграла "погонян" (6:3 і 2:0).

СОК "Пульс-Авангард" (Жидачів) – "Гірник" (Новояворівськ). Дорослі: 17:00. Стадіон "Авангард", Жидачів.

Очна зустріч команд, які перебувають на дня турнірної таблиці підгрупи Б. Минулого туру жидачівці й новояворівці забили свої перші голи в цьогорічному чемпіонаті, однак не змогли здолати суперників. Цього разу вони з'ясують стосунки між собою й поборються за першу перемогу, яка має надихнути їх на подальші звершення.

ДЮШ "Львів" – МФК "Галичина" (Дрогобич). Дорослі: 17:00. Стадіон "Сокіл", Львів.

У попередньому турі юні вихованці "Львова" показали, що можуть попсувати нерви навіть найсильнішим суперникам, першими забивши у ворота "Юності" з Верхньої й Нижньої Білок і гостро діяли біля воріт підопічних Богдана Костика. Але й дрогобицька "Галичина" далеко не подарунок.

Дрогобичани демонструють хорошу гру, тож цілком можуть розраховувати на повноцінні 3 залікові бали в поєдинку з львів'янами. Щоправда, навряд чи цей візит на "Сокіл" буде для них легкою прогулянкою.

ФСК "Самбір" – "Корміл" (Давидів). Дорослі: 17:30. Стадіон "Сокіл", Суховоля.

Самбірці надпереконливо грають в атаці – у стартових чотирьох турах вони забили загалом 14 м'ячів (найбільше серед усіх учасників цьогорічного чемпіонату Прем'єр-ліги Львівської області). Особливо активний у цьому плані досвідчений нападник "Самбора" Юрій Фурта, який наразі з 5-ма голами поділяє перше місце в гонитві бомбардирів обласної "прем'єрки" з форвардом "Миколаєва" Ігорем Балухом. Але й "Корміл" попри статус абсолютного дебютанта довів, що теж не ликом шитий.

Давидівці впевнено обіграли львівську "Погонь" (2:1), а перед цим розписали "суху" мирову з "Юністю" (Верхня/Нижня Білка). Тепер вони спробують відібрати очки в самбірської команди.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →