closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Львівської області. Анонс 3-го туру

Чемпіонат Львівської області. Анонс 3-го туру
Изменить размер a+ a-
787
0

У суботу, 22-го серпня, та неділю, 23-го серпня, відбудуться поєдинки третього туру чемпіонату Прем'єр-ліги Львівщини.

Вони будуть зіграні без глядачів (!) на трибунах і з дотриманням Тимчасових умов і Тимчасового протоколу організації протиепідемічних заходів під час проведення у Львівській області матчів чемпіонату, першості та розіграшу кубка серед аматорських команд в умовах карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19.

Читайте також: Турнірна таблиця чемпіонату Львівщини

Субота, 22-го серпня.

ЛСК "Погонь" (Львів) – МФК "Галичина" (Дрогобич). Дорослі: 17:00. Стадіон "Гарт/Трудові резерви", Львів.

Обидві команди підходять до очної дуелі в хорошому настрої, адже минулого туру вони перемогли і поклали до скарбнички по 3 дорогоцінні очки. Кожен із них хоче продовжити переможну ходу і поборотися за вихід із підгрупи. У складі обох колективів чимало молодих перспективних футболістів, спраглих до перемог.

Торік у чемпіонаті "Погонь" двічі обіграла "Галичину" (3:0 на виїзді і 2:1 удома), тому дрогобичани прагнуть виправити цю прикру для них статистику.

Читайте також: Чемпіонат Львівської області. 2-й тур. Результативний дебют Гладкого, перемоги фаворитів

Неділя, 23-тє серпня.

"Корміл" (Давидів) – "Юність" (Верхня/Нижня Білка). Дорослі: 16:00. Центральний стадіон, Давидів.

Давидівці і "білки" зустрічалися на груповому етапі цьогорічного Меморіалу Ернеста Юста. Та зустріч була доволі непростою для підопічних Богдана Костика, які здобули мінімальну перемогу (1:0). Попсувати нерви "хвостатим" гравці "Корміла" можуть і цього разу. Хлопці з Давидова хочуть відсвяткувати першу звитягу в чемпіонаті Прем'єр-ліги Львівщини, до того ж здолати чинного чемпіона області в рідних стінах у рази приємніше.

Минулого туру "Корміл" показав у Дрогобичі хорошу гру, однак підопічним Ростислава Капітанця забракло фарту для здобуття позитивного результату. Поєдинок проти фаворита підгрупи А – "Юності" стане для давидівців серйозним випробуванням на міцність.

Читайте також: Бомбардири чемпіонату Львівщини

"Юність" (Гійче/Куликів) – ФК "Миколаїв". Дорослі: 17:00. Стадіон "Арена Куликів", Куликів.

Центральне протистояння звітного ігрового дня. Битва лідерів підгрупи Б – Куликова і Миколаєва, які проходять турнірну дистанцію з максимальною кількістю очок без пропущених м'ячів. Куликівці при цьому ще й демонструють високу результативність – у середньому 3 голи за матч.

Той, хто переможе в цьому поєдинку, серйозно покращить свої шанси на вихід із підгрупи. В обох колективів доволі високі амбіції, тому можна сподіватися, що команди не оберуть обережної ігрової тактики, а одразу штурмуватимуть чужі ворота.

"Демня-Фенікс" (Демня/Підмонастир) – СОК "Пульс-Авангард" (Жидачів). Дорослі: 17:00. Стадіон "Сільський", Підмонастир.

Хлопці з Демні й Підмонастиря зараз перебувають у ситуації "пан або пропав". У стартових двох турах спортивно-культурний клуб "Демня-Фенікс", який не приховує своїх високих амбіцій, не забив жодного м'яча й ще не поповнив власну скарбничку заліковими балами. Та ж сама проблема і в жидачівського "Пульс-Авангарду".

Зрозуміло, що і демнянці/підмонастирці, і жидачівці прагнуть нарешті здобути першу перемогу в чемпіонаті. Вочевидь, відповідне бажання більше в господарів, адже вони ставлять собі чітку мету поборотися цього сезону за чемпіонство.

"Кар'єр-Дністер" (Торчиновичі/Старий Самбір) – "Гірник" (Новояворівськ). Дорослі: 17:00. Стадіон "Міський", Старий Самбір.

"Темна конячка" з Торчиновичів і Старого Самбора впевнено скаче переможним галопом у чемпіонаті – у "кар'єрців" дві поспіль упевнені перемоги з рахунком 2:0 у стартових двох турах. Без сумніву, головний "жокей" "Кар'єра-Дністра" Василь Лопушанський добряче заряджає своїх хлопців на переможний забіг.

Поставити їм підніжку в неділю намагатиметься новояворівський "Гірник". У попередніх поєдинках "гірникам" довелося не солодко – дві "сухі" поразки від лідерів підгрупи Б "Миколаєва" (0:4) та "Юності" Гійче/Куликів (0:3), тож тепер вони спробують додати ложку меду в цю бочку дьогтю.

ФСК "Самбір" – ДЮШ "Львів". Дорослі: 17:30. Стадіон "Сокіл", Суховоля. 17:30.

Минулого туру самбірці поступилися в ключовій дуелі зі своїм головним конкурентом у боротьбі за першу сходинку в підгрупі А – "Юністю" з Верхньої та Нижньої Білок (1:2), але при цьому продемонстрували хорошу гру. В команди Володимира Підкіпняка є серйозний потенціал.

У звітному турі футболісти "Самбора" проекзаменують на "Соколі" у Суховолі Городоцького району (нагадаємо, що їхній рідний стадіон імені Лева Броварського наразі перебуває на масштабній реконструкції) юних вихованців "Львова". Для львів'ян насамперед важлива ігрова практика, а не вихід із підгрупи, проте вони спробують устромити палицю в колеса самбірському колективу.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →