closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Дніпропетровської області. 2-й тур. "Скорук", "Дружба" та "Лозуватка" підтверджують реноме лідерів

Чемпіонат Дніпропетровської області. 2-й тур. "Скорук", "Дружба" та "Лозуватка" підтверджують реноме лідерів
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
1204
0

"Скіф" (Дніпро) – ФК "Скорук" (Томаківка) — 1:12 (0:9)

Щось немислиме відбувалося на стадіоні "Монтажник" в Дніпрі, де "Скіф" приймав томаківський "Скорук". Звичайно ж, команди на різних рівнях, але не настільки … Назвати це футболом було важко, тому підсумковий результат говорить сам за себе … За рахунок двох розгромних стартових перемог, підопічні Олександра Степанова займають першу сходинку турнірної таблиці, випереджаючи суперників із-за хорошої різниці забитих і пропущених м’ячів.

15.08.2020. 12:00. ст."Будівельник", Кривий Ріг
ХФК "Пенуел" (Кривий Ріг) – ФК "Дружба" (Кривий Ріг) — 0:2

Дербі в Кривому Розі вийшло! ХФК "Пенуел" дав хороший бій одному з фаворитів Суперліги, але все ж поступився більш майстерній та амбітній "Дружбі". У наступному турі підопічних Андрія Трипольського чекає ще одне складне випробування лідером: виїзний матч проти "Скорука". Підопічні Руслана Переверзія приймуть в домашній грі свого конкурента — "Лозуватку".

15.08.2020. 18:00. ст."Будівельник", Кривий Ріг
ФК "Лозуватка" (Криворізький р-н) – ФК "Тополь" (Дніпро) — 1:0 (0:0)

Дуже важкий матч вийшов для обох команд. Приблизно рівна боротьба йшла протягом усього матчу, тому підтвердження — нулі після першого тайму на табло стадіону "Будівельник". У другій половині господарі додали ще більше потужності в атаці та все-таки змогли забити переможний м’яч, який дозволив команді Ігоря Студнікова триматися поруч зі "Скоруком" та "Дружбою". А ось дніпрян трохи шкода, так як хлопці показують симпатичний футбол, але позитивного результату поки що немає.

16.08.2020. 18:00. ст."Шахтар", Павлоград
ФК "Павлоград" – "Легіонер" (Дніпро) — 1:1 (1:0)

Класний та бойовий матч вийшов в Павлограді! Господарі розпочали матч жвавіше і на 12-й хвилині заробили право на 11-й удар, який невдало реалізував Артем Вовк, але на щастя місцевих футболістів найспритнішим на добиванні виявився Солодкий Артем, який добив круглого в сітку воріт суперника. Команди грали в атлетичній та бойовій манері, не створюючи при цьому багато моментів. "Легіонер" під завісу зустрічі конкретно притиснув павлоградців і все-таки на 3-й компенсованій хвилині матчу домігся свого, забивши дуже важливий м`яч. Бойова нічия, яка більш влаштувала гостей ніж господарів…

Турнірна таблиця

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →