closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"Юність" (Верхня Білка) представила новачків

"Юність" (Верхня Білка) представила новачків
Изменить размер a+ a-
1042
0

За кілька днів до першого офіційного матчу футбольний клуб "Юність" представив новачків команди. Відтепер кольори нашої команди захищатимуть семеро молодих та перспективних хлопців 1998-2001 року народження.

Роман Білий (08.08.1999). Вихованець СДЮШОР "Карпати". Перший тренер – Роман Деркач. Виступав за такі команди: "Карпати" U19, "Верес" U19, ФК "Львів" U21. Амплуа – захисник. За "Юність" виступатиме під номером 5.

"У моєму переході в "Юність" посприяв помічник головного тренера Богдана Костика Тарас Данилюк. За "Юністю" я слідкував раніше, тому про цю команду мав дуже багато позитивної інформації. Дуже зрадів, що матиму можливість грати разом з футболістами, які понюхали пороху на найвищому рівні в Україні. Для мене це без перебільшення крок вперед та можливість в майбутньому перейти на професійний рівень", - сказав Роман Білий.

Микита Шарабура (07.03.1998). Вихованець УФК "Карпати". Перший тренер – Олег Родін. Виступав за такі команди: ФК "Миколаїв" (Перша ліга України) та "Таврія" (Сімферополь, Друга ліга України). Виступаючи у Першій лізі за ФК "Миколаїв", забив гол у ворота львівського "Руху". Амплуа – захисник. За "Юність" виступатиме під номером 25.

"Юність" - команда з професійним підходом до футболу. Якщо відверто, це мені дуже імпонувало. У мене був варіант приїхати до команди на перегляд, чим я і зумів скористатися. Думаю, тут у мене буде все для кар’єрного росту", - поділився враженнями від свого переходу до "Юності" Микита Шарабура.

Володимир Войтович (12.03.1998). Вихованець УФК "Карпати". Перший тренер – Олег Родін. Виступав за такі команди: "Карпати" U19, "Карпати" U21, "Рух" (Львів). Амплуа – півзахисник. За "Юність" виступатиме під номером 77.

"Юність" - команда яка, як на мене, уже знаходиться на професійному рівні. Радий, що знайшов порозуміння з тренерським штабом команди і опинився тут. Мене все влаштувало", - сказав Володимир Войтович.

Андрій Лебеденко (9.12.2001). Вихованець СДЮШОР "Карпати". Перший тренер – Роман Марич. Виступав за такі команди: "Карпати" U-17, "Гал-Кат" Зубра. Амплуа – півзахисник. За "Юність" виступатиме під номером 6.

"Тренерський штаб "Юності" цікавився мною ще коли грав за команду "Гал-Кат". Зважаючи на це, отримавши пропозицію, перейти до складу чемпіонів Львівщини, не думав ні на мить. Це однозначно крок вперед", - сказав Андрій Лебеденко.

Віталій Равлик (13.06.2000). Вихованець футбольного клубу "БРВ-ВІК" (Володимир Волинський). Перший тренер – Віктор Сквіра. Виступав за такі команди: БРВ-ВІК (Володимир-Волинський), "Енергетик" (Добротвір). Амплуа – півзахисник. За "Юність" виступатиме під номером 20.

"До "Юності" потрапив після матчів за збірну Львівської області, яку очолює Богдан Костик. Думаю, саме ці матчі допомогли мені себе проявити свої найкращі якості. "Юність" - хороший варіант для продовження кар’єри", - сказав Віталій Равлик.

Олександр Фітель (1.12.2001). Вихованець футбольного клубу "Мункач" (Мукачево). Перший тренер – Ігор Дідик. Виступав за такі команди: "Карпати" U15, "Мункач" (Мукачево). Амплуа – півзахисник. За "Юність" виступатиме під номером 29.

"Перехід у "Юність" - це шанс себе проявити у хорошій команді. Докладу максимум зусиль, щоб бути корисним команді" - сказав Олександр Фітель.

Володимир Федишин (21.09.2001). Вихованець ДЮШ "Львів". Перший тренер – Роман Манорик. Виступав за такі команди: ДЮШ "Львів", "Динамо" Львів U19 та "Думна" (Ременів-Руданці). Амплуа – воротар.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →