closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Київської області. 6-й тур. Калейдоскоп на вершині

Чемпіонат Київської області. 6-й тур. Калейдоскоп на вершині
Изменить размер a+ a-
1688
0

Інтенсивне протистояння в Ірпені виокремилося з-поміж інших великою кількістю насправді гострих моментів. Але гол був один. Бондар вивів на вогневий рубіж Грищенка — і князь стрільців минулорічного чемпіонату свого шансу не змарнував. Цей гол, попри нагоди і в гостей, вивів ірпінську команду на ситуативну турнірну вершину вже втретє в сезоні.

А "Колос" вже вдруге поспіль програв у Пустоварівці. До перерви боротьба була рівною, може, з деякою перевагою досвідченіших господарів поля. Але після перепочинку "Денгофф" рішуче і, судячи з усього, планово перегрупував свої сили. До гри на флангах долучилися молоді, технічні та завзятті Марійко та Поліщук і з’ясувалося, що "Колос" до такого перебігу подій готовим не був. Гості переважали насамперед у командній швидкості, моменти на половині господарів очевидно почастішали. До пори до часу пустоварівську команду рятував неперевершений голкіпер: Бондаренко, зокрема, вийшов переможцем у безпосередньому поєдинку з Бамбою та відбив уже з самісінького верхнього кута м’яча, спрямованого туди Марійком. Однак у завершальній десятихвилинці місцевій команді не допоміг і найкращий футболіст минулорічної першості Київщини. Марійко подав стандарт на дальню стійку, де Рафальський довершив справу бездоганний ударом, який виявився переможним.

Яскраву перемогу на гостинах у Калинівці здобув іменитий "Джуніорс". 3:0 сьогодні — це своєрідний реванш за минулорічні 1:4, стверджували після матчу переможці зі Шпитьків. А справжніми героями зустрічі стали Осадчий та нігерійський новачок Обілор. Український опорний хавбек забив двічі, африканський дебютант — забив і заробив одинадцятиметровий. Складається враження, що Обілор у "Джуніорсі" надовго не затримається — можливості хлопця значно вищі. Натомість "Асканії-Флорі", здається, сьогодні ще й не поталанило. По-перше, Кушка змарнував одинадцятиметровий, а по-друге, два зовсім необов’язкові голи пропустив Боженко — поганий вечір для стража воріт.

Усі матчі туру пройшли на важких полях під ненастанним дощем. "Софію" в Погребах було важко впізнати — негода і перехід із звичної синтетики на траву позначилися на ігровій поставі гостей: вона сьогодні не витримувала жодної критики. По два результативні бали заробили Пластун та Яременко, відзначився асистом ще й Воробей-старший. "Сокіл" буквально вирвав три очки в "Юніора": створив кілька нагод, яскраво забив — Коба ударом з повітря завдяки досконалій подачі Андрейчикова, однак у кінцівці чи то стомився, чи то спробував спростити гру — і отримав у відповідь валідольний фінал з епізодами, коли шкіряному залишалися сантиметри до того, аби перетнути останню лінію. А в Малій Снітинці, де "Динамо" нарешті перервало плачевну безочкову серію, гості з Броварів упустили виграш у трагікомічній ситуації, коли голкіпер не поцілив по м’ячу в калюжі брудної води, чим одразу ж скористався легіонер господарів поля.

Результати 6-го туру

АСКАНІЯ-ФЛОРА (Калинівка) — ДЖУНІОРС (Шпитьки) — 0:3 (Осадчий, 24, пн, 39, Обілор, 65). Нереалізований пенальті: Кушка (Асканія-Флора, 87). Арбітр Микола Балакін.

СОКІЛ (Михайлівка-Рубежівка) — ЮНІОР (Макарів) — 1:0 (Коба, 23). Вилучення: Валага, 61 — Харіханов, 20. Арбітр Денис Шурман.

Толебаєв, Скаскевич, Паламарчук, Андрейчиков, Хурулоходжаєв, Васильєв, Валага, Байдалук, Подшивалов (Бойко, 46), Сухенко (Даниляк, 90+1), Коба (Петрук, 72) — Тумко, Микитенко, Литвин, Кравченко (Підорін, 68), Харіханов, Іващик (Редчиц, 68), Єфремов, Баранович, Шалон, Стрілець (Синяченко, 87), Шома (Рева, 68).

КОЛОС (Пустоварівка) — ДЕНГОФФ (Денихівка) — 0:1 (Рафальський, 83). Арбітр Дмитро Кузовлєв.

Бондаренко, Бойко, Петрик, Морозюк, Вдовика, Скороход, Степанюк, Старгородський (Кацалап, 61), Бичков (Хомин, 75), Куроченко (Здебський, 51), Зозуля — Семено, Бєлов, Рафальський, Бровко, Ткачук, Корнейко, Поспєлов (Самойленко, 46), Дацюк (Чекед, 88), Гаді (Поліщук, 54), Катрюк (Марійко, 46), Бамба (Рогульчик, 81).

ДИНАМО (Фастів) — БЕРУКТ-ЛЕГІОН (Бровари) — 2:2 (Афуваре, 10, 86 — Галич, 23, Жуков, 74). Арбітр Олександр Титов.

ДЕСНА (Погреби) — СОФІЯ (Софіївська Борщагівка) — 5:1 (Є.Воробей, 4, Яременко, 31, Петрусенко, 33, Кострома, 85, Магаляс, 87 — Александровський, 90+1, у свої ворота). Вилучення: Мельник (Софія, 35). Арбітр Андрій Федорук.

КУДРІВКА (Ірпінь) — МЕЖИГІР’Я (Нові Петрівці) — 1:0 (Грищенко, 23). Вилучення: Блазунь (Межигір’я, 73). Арбітр Олександр Сахно.

Сабатюк, Кубенко, Щедраков, Дубовець (Кулик, 73), Іоша, Романенко (Полончак, 90), Бондар, Валько (Лаштур, 82), Зубашівський, Грищенко (Круковець, 90+1), Третяк — Пишний, Казмірук, Блазунь, Юзефович, Пономаренко, Скидан (Піскун, 82), Гончарук (Моршна, 82), Колодяжний (Рибак, 64), Кириченко (Ковтун, 82), Продан (Савійсько, 71), Ткач.

Турнірна таблиця

Найкращі бомбардири

ФутболістКомандаГоли (Пен.)
1Андрій Герасименко "Асканія-Флора"3
2Артур Марійко СК "Денгофф"3
3Володимир Ткач "Межигір`я"3
4Артем Грищенко "Кудрівка"3
5Артем Охременко "Софія"3
6Олег Яременко "Десна"3
7Сергій Кушка "Асканія-Флора"3
8Андрій Зозуля "Колос"3
Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →