closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Київської області. Анонс 1-го туру

Чемпіонат Київської області. Анонс 1-го туру
Изменить размер a+ a-
968
0

У суботу, 20 червня, стартує 85-й за ліком чемпіонат Київської області.

АСКАНІЯ-ФЛОРА (Калинівка) — МЕЖИГІР’Я (Нові Петрівці)

20 червня, субота, 17:00. Калинівка, стадіон "Асканія-Арена".

Турнірні взаємини суперників започатковано торік, 8 червня в Калинівці господарі взяли гору завдяки передфінішному голу Тверезенка. Цей хавбек має нагоду вийти на поле і завтра. Провів історичну прем’єру вишнівський арбітр ФІФА Шурман. А повторний поєдинок у Лютежі переможця не виявив і м’ячів команди взагалі не забили.

Арбітри Кирило Гринь — Максим Величко, Світлана Грушко.

Спостерігач арбітражу Михайло Родіоненко.

КУДРІВКА (Ірпінь) — ДЕСНА (Погреби)

20 червня, субота, 17:00. Ірпінь, стадіон "Чемпіон".

Минулорічна прем’єра в історії вищолігових змагань команд ознаменована мінімальним виграшем аматорів з Погребів у Приірпінні. Переможний м’яч легендарний Воробей-старший забив аж на 86-й хвилині. Провів історичний матч Олександр Сахно з Яготина на стадіоні "Чемпіон" 8 травня. Такий же результат і знову на користь гостей, але тепер уже — з Ірпеня, зафіксовано й восени в Погребах. Історичну рівновагу хтось з іменитих опонентів має нагоду порушити вже завтра.

Арбітри Владислав Грицай — Віктор Матяш, Анастасія Резнік.

Спостерігач арбітражу Леонід Ярмолинський.

СОФІЯ (Софіївська Борщагівка) — БЕРКУТ-ЛЕГІОН (Бровари)

20 червня, субота, 18:00. Вишневе, Центральний стадіон.

Це буде літописна прем’єра, позаяк аматори з пристоличної Софіївської Борщагівки ніколи раніше не виступали в обласних турнірах. Однак у складі господарів поля може зіграти минулорічний стрижневий виконавець броварської команди Дмитро Панченко. 28-річний футболіст з великим ігровим досвідом провів торік за "Беркут-Легіон" 18 календарних зустрічей, забив чотири м’ячі та потрапив до гонорового списку "33 найкращі".

Арбітри Сергій Задиран — Олександр Калініченко, Сергій Стельмах.

Спостерігач арбітражу Євген Павленко.

ДИНАМО (Фастів) — ДЕНГОФФ (Денихівка)

20 червня, субота, 17:00. Фастів, стадіон "Машинобудівник".

Обидві команди вже виступали у вищій обласній лізі неодноразово, однак у різні часи — завтра на них очікує прем’єрне протистояння. Цікаво, що вони мають у послужному списку згадку про те, що сьоме місце є найвищим досягненням у чемпіонаті Київщини для обох колективів. "Динамо" досягло його 2011 року, а "Денгофф" (на той час — ДГ "Шевченківське") — 2018-го.

Арбітри Андрій Федорук — Віктор Аврамчук, Володимир Устименко.

Спостерігач арбітражу Іван Карпина.

КОЛОС (Пустоварівка) — ЮНІОР (Макарів)

20 червня, субота, 18:00. Пустоварівка, стадіон "Колос".

Історична вищолігова прем’єра для команд, які встигли стати призерами першості Київщини. Пустоварівка завоювала два комплекти срібних нагород упродовж останніх сезонів, а Макарів — бронзовий торік. У першій обласній лізі перевага "Колоса" в очному протистоянні була відчутною — два виграші та дві нічиї і загальне співвідношення м’ячів — 12:7. Найрезультативніший стрілець — Олександр Бугаєнко з Пустоварівки — відзначився чотирма голами. По два результативні удари в активі його одноклубників — Артема Юрковського та Олександра Діякончука, а також макарівця Ярослава Шалона.

Арбітри Євген Горбенко — Владислав Мошковський, Дмитро Подвальний.

Спостерігач арбітражу Вадим Шельменко.

СОКІЛ (Михайлівка-Рубежівка) — ДЖУНІОРС (Шпитьки)

20 червня, субота, 17:00. Михайлівка-Рубежівка, стадіон Шкільний.

Однозначний хіт прем’єрного туру! Сусіди з Києво-Святошинського району мають яскравий літопис обопільних протистоянь. Лише в обласній вищій лізі титуловані суперники сходилися вісім разів. Історична перевага "Джуніорса" безапеляційна — сім виграшів і нічия в осінній минулорічній зустрічі. Натомість "Сокіл" поступався в статусі господаря поля завжди. Літописна прем’єра датована 23 квітня 2016 року. "Джуніорс" узяв гору в Гостомелі з рахунком 2:0, арбітр Кутаков зафіксував зокрема й прем’єрний гол Штонденка. Найпершого результативного удару для "Сокола" завдав Зелді 3 вересня на столичному стадіоні "Локомотив". Історичний князь стрільців чемпіонатного протистояння сусідів — Апанчук — відзначився шістьма голами. З-поміж соколят двома забитими м’ячами виокремився легендарний Окодува… Зате "Сокіл" відігрався в особливих зустрічах — титульних. Він узяв гору над "Джуніорсом" у кубковому фіналі та суперкубковому поєдинку зразка 2016 року.

Арбітри Олександр Титов — Олександр Дашко, Дмитро Рубан.

Спостерігач арбітражу Леонід Куб’як.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →