closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"Збруч-Агробізнес": з Донцем, Дячуком-Ставицьким та Дубчаком

"Збруч-Агробізнес": з Донцем, Дячуком-Ставицьким та Дубчаком
Изменить размер a+ a-
683
0

Четверта команда вищої ліги чемпіонату Тернопільської області 2019 року – "Збруч-Агробізнес" (Підволочиськ) провела заявку на новий футбольний сезон-2020.

До неї потрапило 18 гравців, серед яких троє мають відношення до керівного складу ФК "Агробізнес" (Волочиськ), а саме – віце-президент ФК "Агробізнес" Андрій Донець, помічник головного тренера Михайло Дячук-Ставицький та адміністратор команди Андрій Дубчак.

Головний тренер "Збруча-Агробізнес" Євген Петрович Андрушків вніс до заявки таких гравців (у дужках вказано команди за які виступав футболіст у 2019 році):

– воротарі: Сергій Чиж, Глушка Олег (ФК "Збараж");

– захисники: Андрій Дубчак, Сергій Шум, Ігор Коцюх, Ярослав Миронюк, Віталій Солтис (ФК "Тернопіль-ДЮСШ");

– півзахисники: Михайло Дячук-Ставицький ("Легінь" Брюховичі), Андрій Донець, Богдан Коза, Євген Ємаєв ("Нафтовик" Борислав), Андрій Капелян, Олег Кубик, Михайло Паюк ("Віго-Острів");

– нападники: Володимир Гайковий, Дмитро Познанський, Володимир Онищук, Тарас Даньків.

Новачками команди з Підволочиська стали п’ятеро футболістів, однак троє з них – умовні новобранці, адже свого часу вже захищали кольори "Збруча". Це – голкіпер Олег Глушка, півзахисники Михайло Паюк та Євген Ємаєв. 18-річний оборонець Віталій Солтис являється вихованцем підволочиського футболу, а останнім часом виступав за ФК "Тернопіль-ДЮСШ". Зірковим ж дебютантом можна вважати 31-річного півзахисника Михайла Дячука-Ставицького, за плечима якого виступи у професійних командах: "Карпати" (Львів), "Зірці" з Кропивницького, "Енергетику" з Бурштина та "Арсеналі" з Білої Церкви.

Зауважимо, що у "Збручі" незабаром може з’явитися ще два нових футболісти. Один чекає відкріплення з професійного клубу, інший – міжнародний трансфер з Польщі. Як тільки ці футболісти отримають відповідні документи і будуть заявлені, ми одразу про це повідомимо.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →