closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Михайло Забитівський: "Третє місце "Колос" здобув заслужено"

Михайло Забитівський: "Третє місце "Колос" здобув заслужено"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
576
0

Асоціація футболу Тернопільщини продовжує підбивати підсумки футбольного сезону 2019 року. На черзі зборівський "Колос", який посів третє місце в другій лізі чемпіонату області. До розмови ми запросили головного тренера козівської команди в 2019 році Михайла Михайловича Забитівського.

– Пане Михайле, оцініть виступ "Колоса" у чемпіонаті Тернопільської області 2019 року?

– Вважаю, третє місце "Колос" здобув заслужено. Дві команди, які опинилися вище нас, об’єктивно сильніші, а ми зайняли своє місце і вибороли путівку до першої ліги. У цілому сезоном задоволений, адже за "Колос" виступало багато місцевих молодих вихованців, які набралися досвіду.

– Які матчі Вашої команди були успішними, а який – не вдалими?

– Якщо аналізувати весь чемпіонат, то провали якщо й були, то короткотермінові. У першому колі почалося з "Панорами" із Млинівців, якій програли (0:1). На цей матч десь не налаштувалися як слід, може, в цьому є й моя вина, бо за кілька днів цього суперника легко перемогли у товариському матчі, але дербі є дербі, футболісти "Панорами" налаштувалися і дали нам бій. Потім була поразка від "Галичини" (1:2) та "Медоборів" (0:3). А далі в нас була серія із дев’яти матчів без поразок. Тоді була ще одна міні-серія із двох поразок від тих же "Медоборів" (0:2) та наших сусідів із Козової (2:3). Хоча щодо останніх матчів, то грали мої підопічні непогано, але в першому з них далася взнаки краща виконавська майстерність суперника, а в другому в нас не було голкіпера, місце у рамці зайняв польовий гравець і без практики помилився в ряді епізодів, які призвели до голів у наші ворота. Якщо ж розглядати вдалі матчі, то, однозначно, це два із "Поділлям" з Васильківців. Особливо варта уваги домашня перемога (4:3), бо на виїзді суперник уже був невмотивованим (достроково зайняв друге місце) і в його складі через різні причини не було 4-5 гравців основного складу. Також було багато успішних поєдинків із командами з низів турнірної таблиці (ФК "Скалат-ОТГ", "Віго-Острів"), але їх я би до уваги не брав і підопічним про це говорив, бо все-таки клас команд різнився.

– Хто з футболістів зборівської команди упродовж сезону показав себе з кращого боку, а на кого більше розраховували?

– Багато тренерів говорять, що до успіху причетні всі гравці команди, я прихильник того, що треба відзначати найкращих, які внесли найбільший вклад у здобуття бронзових медалей. Задоволений діями ветеранів "Колоса" – Романа Бардокіна та Андрія Блакити, які на двох забили 32 голи. По першому колі можна відмітити Володимира Турчака. Непогано проявив себе у другому колі Михайло Бурбела та Андрій Романішин.

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →