closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Відбулося засідання Виконкому ЖОАФ

Відбулося засідання Виконкому ЖОАФ
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
505
0

У пресцентрі Житомирської обласної асоціації футболу 7 лютого відбулося засідання Виконавчого комітету асоціації.

Під час засідання члени Виконкому прослухали фінансовий звіт за 2019 рік, затвердили кошторис і календарний план обласних турнірів із футболу на 2020-й. Присутні проголосували про надання тимчасового членства в ГС "Житомирська обласна асоціація футболу" Новоград-Волинській міській асоціації футболу.

За рішенням Виконавчого комітету кращою районною/міською федерацією футболу в області у 2019 році стала Житомирська районна федерація футболу. Нагадаємо у 2018-му кращою була Попільнянська РФФ. Окрім того, Виконком затвердив й порядок надання фінансової підтримки районним/міським федераціям.

Одним із питань порядку денного було затвердження головного тренера збірної Житомирської області для участі в турнірі "Кубок регіонів УАФ". Одноголосно присутні обрали кандидатуру головного тренера ФК "Полісся" (Городниця) – Миколу Подранного, який два роки тому вже очолював збірну області. Нагадаємо, у 2018 році у поєдинку за вихід до фіналу Кубку Регіонів з рахунком 2:1 збірна Житомирської області поступилася колективу Львівської області.

На засіданні затвердили положення про Суперкубок Житомирської області-2020 – матч заплановано провести у Житомирі на "Спартак Арені" 1 травня між переможцем Кубку області ФК "Звягель" (Новоград-Волинський) та срібним призером чемпіонату області ФК "Мал" (Коростень).

Виконком ухвалив Угоду з районними/міськими федераціями футболу про співробітництво і розглянув звернення ГО "Житомирська районна федерація футболу".

Також члени Виконавчого комітету асоціації розглянули низку питань щодо "Дисциплінарних правил ЖОАФ", навчання тренерів за програмами "D" – Диплом УАФ та "С" – Диплом УАФ, початок роботи Національної школи футбольних арбітрів 2020 року в Житомирі й Бердичеві, списків арбітрів і спостерігачів арбітражу Всеукраїнських змагань.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →