closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

СК "Гатне" - володар Кубка Києво-Святошинського району

СК "Гатне" - володар Кубка Києво-Святошинського району
Изменить размер a+ a-
775
0

28 червня неймовірним за напругою та яскравим за антуражем фінальним матчем між достойним "брендами" нашої ліги - "Соколом" (Михайлівка Рубежівка) та SC "Гатне" завершився двадцятий, ювілейний, розіграш кубка Києво-Святошинського району з футболу. Обидві команди заслуговували на перемогу, але так буває в спорті, що володар у почесного трофею може бути тільки один. Вчора футбольний Бог ощасливив команду з Гатного, яка вперше в своїй історії стала переможцем районного кубка. Героєм зустрічі став правий півзахисник гатненського клубу Віталій Костенко - він двічі, на початку кожного з таймів, завершував свої флангові проходи підступними низовими ударами, які досягали мети. "Сокіл" відповів результативним ударом лише раз - це сенегалець Адама Сек вдало використав своєчасну передачу від Костянтина Захарченка. Фінальний свисток арбітра зустрічі Олександра Титова з Бучі зафіксував перемогу гатненців з рахунком 2:1!

Почесний трофей та золоті медалі переможців футболісти Гатного отримали з рук почесних гостей фіналу віце-президента ААФУ Олександра Каденка, заступника голови Києво-Святошинськоі районної ради Олександра Однороманенка, члена комітету жіночого футболу ФФУ Віктора Кириченка! Вітаємо президента SC "Гатне" Олександра Паламарчука, головного тренера Миколу Іщенка, спортивного директора Андрія Давиденка, всіх гравців та працівників клубу з важливою та красивою перемогою! Кращим гравцем фіналу визнано вихованця гатненського футболу Віталія Костенка. В той же час дякуємо фіналістам - команді "Сокіл" (Михайлівка Рубежівка) за достойний футбол та волю до перемоги! Колектив Дмитра Бірюка заслужив на найкращі компліменти! Тому не дивно, що футболісти з Гатного зробили для гравців "Сокола" символічний "коридор поваги", коли ті йшли за своїми нагородами. Почесними відзнаками від Асоціації аматорського футболу України за вагомий внесок в розвиток спорту номер один були нагороджені президенти обох клубів - фіналістів Олександр Паламарчук (Гатне) та Дмитро Бірюк (Сокіл). Пам'ятними нагородами від КСРФФ були відзначені арбітри Олександр Титов, Дмитро Мельниченко, Андрій Медведєв, Владислав Прикота та спостерігач арбітражу Сергій Пасько, які працювали на фінальному матчі.

І, звичайно, не можна не відмітити прекрасну атмосферу та блискучу організацію фіналу на стадіоні "Сад Арена" в Гореничах! Висококласні художні номери від місцевого будинку культури, які створили чудовий настрій та святкову ауру, затишний і ошатний стадіон, вщерть заповнений вболівальниками, відмінно підготовлений газон і роздягальні - все це разом дало можливість нашій федерації провести найкращий фінал, на думку багатьох присутніх, за всю двадцятирічну історію КСРФФ! Низький уклін і щирі слова подяки за це всій гореницькій громаді, а особливо в.о. сільського голови Валентині Василевській, депутату Києво - Святошинського районної ради від Гореничів Володимиру Іванову, директору будинку культури Аллі Курганській. До нових зустрічей на футболі в найкращому Києво - Святошинському районі!


"Сокіл" (Михайлівка Рубежівка) - SC "Гатне" 1:2 (0:1).
28 червня, 10.00. Стадіон "Сад Арена", Гореничі. 500 глядачів. Плюс 20. Арбітр - О.Титов (Буча), асистенти арбітра - Андрій Медведєв (Гостомель), Дмитро Мельниченко (Ірпінь), резервний арбітр - Владислав Прикота (Вишневе). Спостерігач арбітражу - Сергій Пасько (Боярка).
Сокіл: Толєбаєв, Пустовіт (капітан), Паламарчук, Литвин, Хурулоходжаєв, Дорошенко, Ніколаєць (Сапоненко,65), Ємельянов, Байдалук (Окодува,79), Скринник (Захарченко,65), Адама Сек. НЗ: Кириченко, Копач, Васильєв, Дієдоу, Шейк Бамба, Скаскевич. Президент - Д.Бірюк, тренер - О.Самченко
Гатне: Балашев, Чуприна, М.Іщенко, Є.Костенко, Бутко, Кривошеєнко, Романчук, Яблунько, Колесник (Сезанович,68), Давиденко - капітан (Магда,25), В.Костенко. НЗ: Брагінець, Обіюх, Плачков, А.Іщенко, Орлов, Попадюха, Трипольський. Президент - О.Паламарчук, тренер - М.Ішенко.
Голи: Адама Сек (67) - В.Костенко (10,62)
Попереджені: Хурулоходжаєв, Ємельянов, Пустовіт (С), Магда, Чуприна (Г)

Источник новости:
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →