closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Львівської області. Анонс 12-го туру

Чемпіонат Львівської області. Анонс 12-го туру
Изменить размер a+ a-
949
0

У суботу, 22-го червня, відбудуться матчі дванадцятого ігрового дня найсильнішої аматорської ліги Львівщини.

"Юність" (Верхня/Нижня Білка) – "Фенікс-Стефано" (Підмонастир). Юнаки: 14:00. Дорослі: 16:00.

Центральний поєдинок звітного туру. На стадіоні в Нижній Білці чинний чемпіон Львівської області, який наразі одноосібно очолює турнірну таблицю, прийматиме 4-ту команду обласної Прем'єр-ліги. Вболівальників чекає запекле протистояння, адже кожен із цієї пари боротиметься лише за перемогу. "Білки" прагнуть зберегти дистанцію від своїх головних конкурентів у гонитві за чемпіонством, а "фенікси" хочуть і надалі переслідувати лідерів, а за можливості застрибнути в першу трійку.

Читайте також: Турнірна таблиця чемпіонату Львівської області


Торік ці колективи обмінялися в чемпіонаті домашніми звитягами (Підмонастир переміг із рахунком 2:0, Верхня Білка – 5:1). Цьогоріч вони впевнено крокують, не приховуючи власні амбіції. Підопічні Богдана Костика станом на сьогодні єдині, хто не знає гіркоти поразок у Прем'єр-лізі сезону-2019, натомість підмонастирці поступилися лише раз – спортивно-культурному клубу "Демня" на виїзді (1:4). Вочевидь, переможцем цієї дуелі стане команда, яка грамотно зіграє в обороні і самовіддано в атаці.

"Юність" (Гійче) – "Гірник" (Новояворівськ). Юнаки: 14:00. Дорослі: 16:00.

Зустріч сусідів у турнірній таблиці. В обох по 10 залікових балів, але завдяки кращій різниці забитих і пропущених м'ячів "гірники" наразі випереджають гійченців. Обидва колективи підходять до очної битви в хорошому настрої – в попередніх 2-ох турах хлопці з Новояворівська взяли максимум очок, обігравши добротвірський "Енергетик-Рочин" (4:1) та "Самбір" (2:1), а футболісти з Гійчого на заключних хвилинах вирвали нічию 1:1 у ФК "Львів-Сокіл" із Борщович та розгромили в дербі Жовківського району "Локомотив" із Рави-Руської (3:0). Кожен із них хоче продовжити цю приємну серію.

"Енергетик-Рочин" (Добротвір) – СКК "Демня". Юнаки: 14:00. Дорослі: 16:00.

Один із лідерів цьогорічного обласного чемпіонату поїде в гості до аутсайдера. Однак "енергетики" нікого не бояться і спробують дати гідну відсіч демнянцям, яким останнім часом перемоги даються непросто. Допомогти добротвірцям у цьому мають рідні стіни.

"Локомотив" (Рава-Руська) – ФК "Львів-Сокіл" (Борщовичі). Юнаки: 14:00. Дорослі: 16:00.

Востаннє "Локомотив" перемагав іще 5-го травня, коли в дербі "прикордонників" на власному полі з рахунком 4:1 розгромив ФК "Мостиська", який, згідно з рішенням Контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу Львівської області від 18-го червня 2019-го, відсторонено від обласних змагань на 2 роки.

Не часто радіють цьогоріч перемогам у Прем'єр-лізі Львівщини і вболівальники борщовицької команди. Тож обидва суперники спраглі до переможного результату, за який вони самовіддано боротимуться.

ФК "Миколаїв" – ЛСК "Погонь" (Львів). Юнаки: 15:00. Дорослі: 17:00.

Цілком заслужено і переконливо здолавши позаминулого туру в дербі Миколаївського району одного зі своїх конкурентів – "Демню" (3:1), миколаївці зробили серйозну заявку в боротьбі за чемпіонство. В миколаївської команди добре налагоджена гра в атаці (33 забиті м'ячі – найбільше серед усіх учасників обласної Прем'єр-ліги) та лише 7 пропущених (стільки ж у "Юності" з Верхньої/Нижньої Білки та "Демні").

Читайте також: Бомбардири чемпіонату Львівської області

Минулий тур підопічні Віталія Пономарьова пропускали (їхній суперник – ременівська "Думна" через фінансові труднощі відмовилася від участі у "прем'єрці"), тож мали більше часу для відпочинку і підготовки. Натомість "Погонь" влаштувала перестрілку з "білками" (3:6). Як бачимо, львів'яни тричі розписалися у воротах чинного чемпіона, що в цьогорічному чемпіонаті ще нікому не вдавалося зробити. Тепер вони спробують устромити палицю в колеса "Миколаєву".

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →