closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Київської області. 12-й тур. Чемпіон у погоні за новачком

Чемпіонат Київської області. 12-й тур. Чемпіон у погоні за новачком
Изменить размер a+ a-
1381
0

Чинний чемпіон обіграв новачка вищої ліги з Броварів, навіть граючи більшу частину другого тайму в чисельній меншості. А "Межигір’я", навпаки, саме по перерві — уже наприкінці матчу — дотисло резервістів "Діназа", котрі змарнували пенальті і знову зібрали різнокольоровий букет штрафних карток за недисципліновану поведінку. Під самісіньку завісу зустрічі врятував очко й "Любомир", а голом відзначився легендарний бомбардир Третяк. Інша легенда Київщини футбольної — Петрук — посприяв голу "Меліоратора" в Погребах, хоча й залетів м’яч до сітки вже від оборонця "Десни".

Два різні тайми зіграли команди, що розташувалися на різних полюсах ситуативної таблиці, на чудовому газоні в Денихівці. До перерви лідер обласного чемпіонату мав ігрову перевагу і забивав м’ячі з очевидною легкістю. Дублями відзначилися Герасименко та Ворона, причому останній, діючи в основному на своїй половині поля, був особливим у рідкісному вмінні підігрувати партнерам. Але другий тайм залишився за господарями, котрі скористалися лише з частини помилок "Асканії-Флори" — можливо, лише тому, що для більшого завзятій команді ДГ "Шевченківське" просто забракло часу.

"Сокіл" почав агресивно в Ірпені, але задовольнився пострілом у стійку — і тільки. "Кудрівка" швидко перебрала ініціативу на себе, ближче до середини першого тайму повела лік забитих м’ячів, а по перерві вже просто знущалася над іменитими гостями, котрі ще зовсім недавно вважалися ледь не головними кандидатами в медалісти. Другий матч поспіль ірпінці вдаються до "трюку з капелюхом", але тепер уже три голи провів Грищенко. А Толебаєв, навпаки, другий матч підряд не знає, що робити з м’ячами — їх до сітки "Сокола" залетіло впродовж двох ігрових днів аж одинадцять. Тож навіть нейтралізований пенальті — схибив Шарило — великої втіхи легіонеру з Казахстану не приніс. Різні за досвідом команди Приірпіння зустрілися в обласній вищій лізі на різних полюсах ігрової та психологічної готовності, що й позначилося на результаті, до того ж — цілком закономірному.

На жаль, особлива червнева спека затруднювала гру вищоліговим колективам, але всім — однаковою мірою…

Результати 12-го туру

ДЕСНА (Погреби) — МЕЛІОРАТОР (Буча) — 1:1 (Постоловський, 60 — Фурсенко, 48, у свої ворота).

КУДРІВКА (Ірпінь) — СОКІЛ (Михайлівка-Рубежівка) — 5:0 (Грищенко, 21, 56, 89, Іоша, 60, Круковець, 69). Нереалізований пенальті: Шарило (Кудрівка, 44). Вилучення: Кузьменко, 86 — Ніколаєць, 79.

АВАНГАРД (Бзів) — БЕРКУТ-ЛЕГІОН (Бровари) — 3:1 (Сомов, 4, Кондратюк, 50, Панфілов, 53 — Коба, 10). Вилучення: Миколайчук (Авангард, 57).

ЛЮБОМИР (Ставище) — ДЖУНІОРС (Шпитьки) — 1:1 (Третяк, 90+3 — Апанчук, 41).

МЕЖИГІР’Я (Нові Петрівці) — ДІНАЗ-2 (Вишгород) — 2:1 (Труський, 75, Піскун, 86 — Зубленко, 9). Нереалізований пенальті: Зубленко (Діназ-2, 23). Вилучення: Дорошенко (Діназ-2, після фінального свистка).

ДГ ШЕВЧЕНКІВСЬКЕ (Денихівка) — АСКАНІЯ-ФЛОРА (Калинівка) — 2:3 (Рагульський, 83, Бєлов, 90, у свої ворота — Кушка, 15, пн, Лебединець, 35, Герасименко, 40). Вилучення: Пивовар (ДГ Шевченківське, 69).

Турнірна таблиця

Найкращі бомбардири

ФутболістКомандаГоли (Пен.)
1Олександр Апанчук "Джуніорс"11 (1)
2Євген Воробей "Десна"7
3Владислав Коба "Беркут-Легіон"7 (1)
4Дмитро Басалкевич "Меліоратор"6
5Артем Грищенко "Кудрівка"5
6Ярослав Піскун "Межигір'я"5
7Павло Дацюк "Патріот"5
Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →