closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Анатолій Бузнік: "Умови на зборах - наче у Бога за пазухою"

Анатолій Бузнік: "Умови на зборах - наче у Бога за пазухою"
Изменить размер a+ a-
670
0

Головний тренер студентської збірної України Анатолій Бузнік розповів про перший матч "Карпатського простору" проти збірної студентів Закарпаття. Також про збори, створені умови і відбір гравців на майбутню Універсіаду - читайте нижче.

Зрозуміло, що ми, все ж, сильніші за нашого суперника. У нас 10 гравців виступають у студентській лізі, 10 грають у Професіональній футбольній лізі. Але в цьому матчі ми побачили все, що треба. Попереду ще гра з Молдовою, там суперник буде складнішим і наші гравці мають бути зігранішими, сконцентрованішими.

Про умови на зборах:

Можна побачити неозброєним оком, що умови створені просто шикарні. За це треба подякувати керівництву Всеукраїської футбольної асоціації студентів, зокрема, нашому президенту - Івану Крульку. Поля класні, умови для проживання - чудові. Все для відновлювальних процедур також є.

Про відбір гравців до збірної та їхню ротацію:

Ми не змогли викликати кілької виконавців, яких хотіли, але через поважні на те причини. Нурієв із "Минаєм" зараз гратимуть перехідні матчі за вихід до Першої ліги, брати Когути разом із "Агробізнесом" також боротимуться за невиліт до Другої ліги. Але ми за всіма гравцями слідкуємо, і 21-го червня прийматимемо остаточне рішення стосовно того, хто летітиме на Універсіаду до Неаполя. Це складно, обирати є з кого, і завдання перед нами стоть найвищі.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →