closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Рівненської області. Огляд 3-го туру

Чемпіонат Рівненської області. Огляд 3-го туру
Изменить размер a+ a-
1293
0

Розповідаємо про події, що відбувалисяу рамках третього туру Чемпіонату Рівненської області.

ФК "Рафалівка" : "Сокіл" (Радивилів-Крупець) – 1:0 (1:0)

Матч у Рафалівці розпочався без серйозних курйозів і першими відкрити рахунок змогла команда гостей. Щоправда не за забитими м’ячами, а за жовтими картками. Першим отримав гірчичну на 30-й хвилині Назарій Стебельський (добре відомий нападаючий, який у 2017 році виступав за "Рафалівку", "Коливань", 2018 року повернувся до районного футболу, а цьогоріч "оселився" у "Соколі").

Порушити нічийний нульовий рахунок зумів гравець "Рафалівки" Роман Федіна, чий гол на 35-й хвилині матчу став єдиним і вирішальним й допоміг господарям здобути першу перемогу. Після цієї гольової миті воротярям опустошувати свої сітки не доводилося.

Проте до кінця матчу почали сипатися на футболістів від арбітра попередження. Другу жовту на 37-й "подарував" Віктор Самков рафалівцю Роману Чугаю (за дві зіграні гри уже другу поспіль!), а на 41-й – Валентину Криницькому (який відіграв лише першу гру за "Рафалівку" і вже відмітився, перейшовши після минулорічного сезону з кричильського "Колоса"). Ось з такими результатами пішли учасники чемпіонату на перерву.

Друга половина футбольного змагання не дала гравцям реалізувати свої моменти. Нахапалися лише жовтих, 2:2 по рахунку на кожну команду. На 49-й отримав попередження місцевий Ігор Черевач (це вже не перше, таке ж було у попередньому матчі; молодий гравець, який минулоріч проміняв "Рафалівку" на володимирецьку "Енергію", але вирішив повернутись), 75-й – Віталій Корзюк (це його перша жовта за майже річний час ігор у команді рафалівців), 79-й – Набіл Халім (запасний гравець гостей, який тільки вдруге виступає за "Сокіл", перейшовши з ФК "Скеля" (Жовква-Крехів).

Поставив крапку у серії гірчичних на 87-й хвилині гри рафалівець Віталій Тележинський (професійний гравець, який вдруге виходить на заміну основи "Рафалівки", проте встигає у кожному з двох матчівотримати по попередженню). Отож господарі отримують омріяні 3 очки, маючи на рахунку команди 4 залікових бали і 6-те місце турнірної таблиці. Щодо гостей, то "Сокіл" зазнає поразки, втрачаючи очки, має їх тільки 3, гру у запасі, й осідає на 7-му щаблі турнірки.

ФК "Локомотив" (Здолбунів) : ФК "Садове" - 0:5 (0:2)

Рахунок промовистий. Розгромної поразки зазнали у Здолбунові господарі. Не щастить залізничникам, поки що, на домашньму полі. Важко грати з сильними суперниками, на відміну від тогорічних – другої ліги.

А гощанцям навпаки, виїздні матчі приносять насолоду. Навіть максимальна кількість замін основних гравців не дала "Локомотиву" очікуваних результатів. Порушив сухий нічийний рахунок на 18-й хвилині гри Павло Зубарєв (гощанський футболіст, який полюбляє по колу гуляти, то в "Гоща-РІТТЕР", то в "Садове". Не випускав тренер хлопця минулі два матчі в основі, от і не було такого хорошого результату).

Уже на 38-й хвилині арбітр засвітив жовте світло найвідданішому з усіх футболістів "Локомотива" - Святославу Горчаку. За хвилину до завершення першого тайму відмітився Станіслав Гребень (основний гравець "Садового", який виступав попередньо також у "Рафалівці", маючи хороший досвід виступу у багатьох юнацьких колективах – і не лише рівненських, із Луцька та Львова).

Другу половину змагання струсонув на 51-й хвилині дублем Станіслав Гребень, а на 53-й закріпив четвертим голом Володимир Гайдук (бомбардир "Садового", відомий нам іще як кардиналівський футзаліст).

Саме у другій частині змагання посипались попередження за "відмінну" поведінку футболістів на полі. Серед господарів жовті отримали Володимир Вербенчук (футболіст Здолбунівщини, "Експресу" та "Локомотиву), Володимир Воротеляк (гравець заміни, минулоріч виступав за колоденський колектив Рівненського району) та Павло Левечко (гравець основи, який минулоріч вирішив спробувати себе у "Малинську", але вирішив не зраджувати здолбунівчанам).

Із гостей неспортивними виявились Сергій Цвик (виступає в основі гощанських команд, у минулому професійний львівський футболіст), Олександр Макарчук (гощанський гравець основи; до речі, 5 років тому грав за суперника – здолбунівський "Локомотив") та Сергій Новак (другий сезон виступає за "Садове", попередньо грав за "Верес Водник").

Вирішальною у результаті матчі стала 74-та хвилина, коли дублем відзначився Павло Зубарєв. Так, із різницею у 5 м’ячів перемагає ФК "Садове", очолюючи срібну позицію турнірної таблиці, адже має на рахунку 7 очок, поступаючись сарненському "Маяку" за різницею м’ячів, а здолбунівський "Локомотив" вдруге програє, закріплюючись лише на 10-му місці.

"Коливань" (Клевань) : "Калина" (Бугрин) – 4:0 (2:0)

Першу перемогу цьогоріч на домашньому полі у Зорі здобув футбольний клуб "Коливань". Уже на 16-й хвилині гри бугринському голкіперу довелося виймати перший м’яч із своєї сітки воріт. Відкрив рахунок Едуард Примоченко (минулі роки виступав за Рівненський район, будучи кращим бомбардиром кустинської команди "Вікторія").

Уболівальники могли спостерігати гострий момент футбольного двобою у штрафній гостей, коли господарі не погоджувались з головним арбітром, яка, на їхню думку, не призначила 11-метровий удар. Подвоїти рахунок на 34-й хвилині легко зумів Роман Левчук (капітан "Коливані", який третій сезон поспіль не зраджує колектив). Перепочивати пішли суперники з рахунком 2:0 на користь гостей.

Перше попередження отримав у "подарунок" від Наталії Мамчур на 50-й хвилині матчу клеванчанин – Олександр Білан (гравець, який другий сезон виступає за "Коливань"). Після перерви господарям вдалось збільшити рахунок гри.

Довго довелося чекати вболівальникам Бугрина гола від своєї команди. Відмітитись автоголом зумів на 67-й хв Віталій Шепель (другий сезон виступає за "Калину", попередньо грав за "Гоща-РІТТЕР" та одне коло навіть за кричильський "Колос"), тим самим збільшивши відрив для суперника. Із гостей, зігравши першу гру в сезоні, на 72-й заробив жовту картку Володимир Савончук (постійний трирічний гравець "Калини"). Виграти у суперника ще один гол зуміли господарі. Цю подію спрогнозував і реалізував коливанівець Богдан Возняк (стабільний гравець "Коливані", третій сезон підтримує команду) на 84-й хвилині матчу.

Ось так з результатом 4:0 завершується футбольний двобій, який приносить дорогі 3 очки для "Коливаня", й, відповідно 5-те місце у турнірній таблиці, а також поразку для колективу "Калини", що закріпився на 9-му щаблі (але має ще гру у запасі).

"Маяк" (Сарни) : "Ізотоп-РАЕС" (Вараш) – 6:0 (3:0).

Результат цього футбольного двобою обом командам дещо нагадує рахунки матчів першого туру. Тому що знову з різницею у 6 м’ячів завершує свою гру вараський "Ізотоп-РАЕС", щоправда у першому грі схожа поразка була не такою сухою, приймаючи вдома "Малинськ", тоді вдолося хоч реалізувати одне з двох призначених у ворота суперника пенальті. А "Маяк" так же гарно перемагає, щоправда у першому матчі сарненчани змогли забити 5 м’ячів у ворота "Коливань", а у третьому турі цілих 6, залишивши свої – сухими.

Загалом матч був доволі цікавим і напруженим. Адже уже на 4-й та 7-й хвилинах гри арбіітр засвітив перед футболістами "Ізотоп-РАЕС" гірчичні за неспортивну поведінку. Цими порушниками стали Андрій Кедич (капітан гостей, відданий ізотопівець) та Максим Лопатін (молодий гравець, який ще продемонструє свої футбольні уміння).

Тут же на 7-й хвилині змагання Андрій Ганіченко призначає 11-метровий удар у ворота гостей. Вдало реалізував його і відкрив рахунок Владислав Степанчук (загалом на рахунку цього гравця уже 3 голи, два з яких із пенальті). На 20-й отримає попередження ще один постійний вараський гравець основи – Ярослав Нестерчук . А на 35-й суперники, на чолі з Леонідом Козярем (гравець, який минулі сезони забивав за кричильський "Колос"), подвоюють рахунок. І знову жовта картка, цього разу зі сторони господарів. Неспортивну поведінку виявляє на 38-й хвилині матчу Михайло Василець (це попередження стало першим за три останні роки виступів у "Маяку").

Дублем радує своїх вболівальників Леонід Козяр, цього разу на 41-й хвилині. Із такими результатами вирушають футболісти на перерву. 48-ма хвилина приносить гірчичну господарю – Олександру Кушніру (гравець основи "Ізотопу", який за три зіграні гри має уже другу жовту). Перспективні гравці вийшли грати за господарів у другому таймі. На 63-й хвилині Сергій Жданюк (відданий маяківець) забиває 4-й командний гол у матчі, а на 75-й Микола Крищук (у минулому професійний гравець луганської "Зорі", нині "Маяка") – 5-й круглий ігровий заносить у сітку воріт атомників.

Не обійшлось і без попередження, яке було у цій грі останнім. Його заробив на 76-й хвилині сарненчанин Дмитро Ситник (знову ж таки, має за три зіграні гри уже друге попередження; футзаліст, виступає за рівненський "Кардинал"). Ще один дубль матчу змогли побачити місцеві вболівальники, його оформив на 85-й хвилині гри Сергій Жданюк (це його перша гра сезону, був на полі лише 44 хвилини ігрового часу, а уже 2 забитих! А що чекати далі?).

Так, третьої поразки поспіль зазнає колектив "Ізотоп-РАЕС", замикаючи сходинку аутсайдера. Щодо сарненського "Маяка", то команда очолює турнірку, переганяючи за різницею м’ячів колектив із "Садового".

"Іква" (Млинів) : "Гоща-РІТТЕР" - 0:0

Перша нульова нічия у першій лізі чемпіонату області. Хоч як не старались футболісти обох команд змінити рахунок, але цього зробити їм не вдалося. Хоч нуль на табло, проте без попереджень не обійшлось, 3:1 на користь господарів. За хвилину до кінця першого тайму арбітр матчу Артем Переверзєв "нагородив" футболіста "Ікви" Валентина Яконюка жовтою карткою (гравець, який рік тому теж грав за млинівчан, а попередній сезон вирішив підтримати колектив "Рівес" Рівненького району).

Після відпочинку суперники продовжили футбольний двобій у пошуках реалізації гольових моментів, але на рахунку залишився повний нуль. На 65-й і 73-й хвилинах матчу неспортивною поведінкою і попередженнями відмітились господарі поля – Павло Ліщук (гравець "Ікви", що отримав першу жовту за три проведені гри) та Андрій Панчина (спокійний млинівський гравець, зазвичай на заміні, за дві проведені гри перша жовта). Відмітитись зміг і футболіст гостей – Ігор Блажиєвський (понад три сезони виступає за цей колектив, у минулому має досвід проведених ігор у чемпіонатах Волині та Львівщини), перед яким арбітр засвітив на 76-й хвилині жовте світло.

Перша нічийна перемога обох команд приносить їм по одному заліковому балу. Таким чином, млинівська "Іква" розташовується із 4-ма очками на 4-й сходинці турнірної таблиці, а "Гоща-РІТТЕР", маючи 1 очко, на 8-й позиції турнірки.

Щодо ФК "Малинськ", то згідно з календарем змагань, ця команда відпочивала, пропускаючи 3-й тур. Цьому колективу залишилось тільки зайняти 3-тю сходинку турнірної таблиці.

Турнірна таблиця

Найкращі бомбардири

ФутболістКомандаГол (Пен.)Матчі
1Ігор Носарєв "Маяк"32
2Олександр Гергелюк "Малинськ"32
3Владислав Степанчук "Маяк"3 (2)3
Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →