closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Закарпатської області. Анонс 1-го туру

Чемпіонат Закарпатської області. Анонс 1-го туру
Изменить размер a+ a-
502
0

Програма змагань складатиметься з трьох суботніх та одного недільного матчів.

13 квітня, субота

ФК "Севлюш" (Виноградів) – ФК "Витязь" (Концово)

У чвертьфіналі Зимової першості виноградівці впевнено здолали команду з Концова – 9:0. Утім, навряд чи такий рахунок повториться, хоч, безумовно, "Севлюш" залишається фаворитом. Як-не-як, підопічні Валентина Слюсаря є чемпіонами області, переможцями Зимової першості й грають удома. Та все ж "Витязь" намагатиметься реабілітуватись за прикрий розгром. Дадуться взнаки обом суперникам і стартові хвилювання. Отож, як би не завершився поєдинок, слід очікувати цікавої гри.

Читайте також: Футбол Закарпаття розпочинає свій марафон

МФА "Мункач" (Мукачево) – ФК "Вільхівці"

Обидві команди добре себе зарекомендували в Зимовій першості, отже, і цей двобій мав би вийти принциповим. У мукачівців головна проблема – відновитися після впевненого виїзного матчу з "Прикарпаттям" (4:1), а "Вільхівцям" доведеться більше змагатися не лише із суперником, а й із фактором чужого поля.

ФК "Бужора" (Іршава) – ФК "Карпати" (Дубове)

Мабуть, це один із тих поєдинків, де особливо важко передбачити рахунок. Так, "Карпати" (Дубове) є дебютантом вищої ліги й виступатимуть на виїзді. Однак і в "Бужори" суттєво оновлено склад – з акцентом на своїх футболістів. До того ж гравці з Дубового непогано зарекомендували себе в Зимовій першості. Загалом суперники достойні один одного. Очевидна ж перевага іршавців – підтримка рідних трибун.

14 квітня, неділя

СК "Карпати" (Рахів) – ФК "Середнє"

"Карпати" зазвичай агресивні вдома, до того ж "Середнє" зазнало змін і має нового наставника. Однак обидві команди пройшли "обкатку" Зимовою першістю, від гри до гри додавали і є цілком достойні одна одної. Знову ж: перевага рахівців – у власному полі.

Перший тур – є першим. У ньому особливо можливі різні несподіванки, та в цілому пари цікаві й повинні подарувати поєдинки з високим градусом напруги.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →