closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Замість "Оболоні" – ФК "Хуст"

Замість "Оболоні" – ФК "Хуст"
Изменить размер a+ a-
493
0

Як зазначив тепер уже екс-президент ФК "Оболонь" Йосип Браєр, такого клубу більше не існує, а замість нього створюється ФК "Хуст". Сам Йосип Йосипович у ньому виконуватиме обов’язки віце-президента. Ось-ось буде названо й ім’я очільника клубу. Тренером працюватиме Костянтин Санітар. Йому допомагатиме Ігор Маслей. А юнаками опікуватиметься Микола Буковецький.

Крім того, Василь Форкавець, котрий займатиметься фінансово-організаційними питаннями "Хуста", зазначив: назву обрали спеціально нейтральну, щоб можна було залучати різних спонсорів. Колектив виступатиме в першій лізі. Що він узагалі існуватиме, стало відомо буквально тиждень тому. Справа в тім, що в місті над Тисою реконструюють стадіон і до завершення робіт узагалі не планували виставляти команду на першість. Утім, усе ж вирішили не "перериватися" у крайових змаганнях. Хоч доведеться непросто: домашні матчі доведеться грати у Вишкові. Міський голова Хуста – прихильник того, щоб кістяк команди формували місцеві футболісти. Практично зібрали всіх із них, кого могли, тож колектив повинен виглядати кращим ніж минулого сезону. Хоч іще стадія його формування не завершена. Утім, уже заручилися підтримкою таких виконавців, як Ігор Пилип, Василь Пилип, Михайло Олексик. Або ж добре себе зарекомендували зовсім юні виконавці Павло Ковачик, Владислав Хайнас…

Читайте також: ФК "Бужора": перезавантаження

Одна з найбільших поки проблем: немає де тренуватися. Команда використовує базу районної ДЮСШ в Хусті, але поле її стадіону бажає бути кращим. Та в "Хусті" сповнені оптимізму й розвиватимуть новий клуб надалі.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →