closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"Авангард" (Бзів) - переможець Меморіалу Кирсанова-2019

"Авангард" (Бзів) - переможець Меморіалу Кирсанова-2019
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
894
0

Вирішальний поєдинок на "Лютіж Арені" виявився неоднозначним. До перерви боротьба мала фрагментарний характер: ініціатива переходила від однієї команди до іншої. Відзначитися голами могли обидва конкуренти, але найреальнішу нагоду змарнував Шваб, який опинився сам-один проти Коростишевського. Та в цілому "Десна" грала привабливіше. Підопічні Андрія Воробея дружно вибігали в атаку завдяки винятково вдалому виконанню головної ролі своїм капітаном Якимлюком і кілька разів особливо небезпечно штурмували ворота Товта. Гол, що його провів Оріщак, замкнувши блискавичну триходівку на дальній стійці, став насправді логічним.

"Авангард", на жаль, мав до перерви надмірно стомлений вигляд, його наступ розгортався повільно та передбачувано і навіть завжди реактивні крила команди неприємно вражали ледь не тупцюванням на місці. Прикро, проте на лаві запасних зостався травмований Панфілов, а Кондратюк, який таки вийшов на поле, потерпав од болей в спині, — ці подробиці також позначилися на груповому маневрі бзівської команди.

Можна лише здогадуватися, які слова знайшов для свого колективу в перерві Андрій Коротков, однак уже стартові миттєвості другого тайму засвідчили, що на полі з’явився справжній "Авангард". Команда Сергія Карпенка примножила швидкість, натиск на чужі володіння став насправді потужним і гол у відповідь варто назвати цілковитою закономірністю. Гаді, який ще до перерви замінив травмованого Смалька, опинився вільним од опіки на правому фланзі і завдав невідпорного удару. Ще за кілька хвилин унікальний за технікою виконання м’яч забив Сомов. Отримавши передачу від партнера в розріз між оборонцями, князь стрільців цьогорічного турніру віртуозно розвернувся на місці й уміло розстріляв ціль. А ближче до фінального свистка Поспєлов покарав голкіпера суперників за помилку на прийомі м’яча низовим ударом з-за меж володінь "Десни" в дальній кут.

Урочиста церемонія за участю керівників Київської обласної федерації футболу стала вінцем усього зимового сезону. Ярослав Москаленко, Голова КОФФ, у супроводі Олександра Нігруци, Леоніда Джужика, Василя Наливайка та Миколи Логвина вручив обом командам дипломи та медалі, а кубок — "Авангарду". Традиційні головні індивідуальні призи дісталися цього разу Андрію Якимлюку та Івану Сомову.

АВАНГАРД (Бзів) — ДЕСНА (Погреби) — 3:1
Голи:
Гаді, 50, Сомов, 56, Поспєлов, 71 — Оріщак, 34

"Авангард": Товт-к, Дорофеєв, Кондратюк (Бондар, 70), Кушнір (Дарда, 70), Леонідов, Миколайчук, Поспєлов, Смалько (Гаді, 44; Є.Ярмак, 55), Сомов, Таран, Шваб (Балацький, 50). Президент клубу Андрій Коротков, тренер Сергій Карпенко.

"Десна": Коростишевський, Магаляс, Влаєв, Фурсенко, Човча (Аландарєв, 57), А.Якимлюк-к, Козюберда (Місько, 62), Степаненко (Бруєнко, 70), Постоловський (Р.Якимлюк, 70), Оріщак (Петрушенко, 46), Є.Воробей. Президент Віталій Крупенко, тренер Андрій Воробей.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →