closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Степан Михальчук: "Чемпіонат Львівщини буде ще більш захоплюючим, ніж попередній"

Степан Михальчук: "Чемпіонат Львівщини буде ще більш захоплюючим, ніж попередній"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
775
0

Степан Михальчук – головний тренер футбольного клубу "Фенікс-Стефано" (Підмонастир), один із найдосвідченіших тренерів Львівської області, який за підсумками сезону 2018 року увійшов у трійку найкращих тренерів обласної Прем’єр-ліги. Наставник, який ось уже 4-й рік виводить команду на новий рівень. З ним "фенікси" зробили стрімкий крок вперед, посівши друге місце в Першій лізі області, і тепер перебувають на провідних ролях в обласній Прем’єр-лізі.

Степан Омелянович є уродженцем Перемишлянського району (с.Свірж) і завжди позиціонує себе і команду, як представника Перемишлянщини в обласних змаганнях. Про це та інше у нашому інтерв’ю:

- Які завдання на турнір ім. Е.Юста стоять перед командою? З якою з команд хотіли б зустрітись у фіналі?

- Основним турніром в сезоні є чемпіонат Прем’єр-ліги, а турнір Е.Юста дає змогу вести якісну підготовку до нього на хороших полях і з непоступливими суперниками. На тренуванні, або у грі потрібно демонструвати максимальну самовіддачу, тоді і прийде результат на який заслуговуєш. Думаю, що кожна із команд, яка бере участь у турнірі мріє про вершину, ми - не виключення.

- Розкажіть, будь ласка, дещо ширше про організацію процесів в нашому клубі?

- До тренувань приступили після Різдвяних свят, двічі на тиждень рухаємось на майданчиках із штучним покриттям. Окрім того, раз в тиждень відвідуємо силові заняття з фітнесу. Провели кілька спарингів, плюс ігри у турнірі ім. Е.Юста. По такій схемі будемо поступово готуватись до сезону.

- Третій матч групового турніру ім.Е.Юста проти Кам’янка-Бузької, як відіграли хлопці?

- Остання гра на груповому етапі вийшла переможною за рахунком, за якістю - не зовсім. Ще є час, щоб вдосконалюватись. Основне, побажання, щоб менше було травм.

- Як прокоментуєте результати жеребкування 1/16 фіналу. Що знаєте про суперника?

- Ми мали контрольну гру із цією командою, тоді ми програли. За "Старт" виступає багато відомих футболістів за мірками обласного футболу. На цьому етапі змагань, регламент дозволяє грати будь-кому. Думаю буде цікаво.

- Повернемось дещо в минуле. Розкажіть, будь ласка, про свої враження від попереднього сезону. Що вдалось, а що не вдалось нашій команді?

- Враження двоякі: два сезони підряд, ми за крок до призового місця. В дебютному сезоні – це успіх для новачка Прем’єр ліги. На мою думку, минулий сезон був найбільш сильним та інтригуючим за весь час існування найсильнішої обласної ліги. Тому наше четверте місце, в такій солідній компанії, теж досягнення.

Читайте також: "Фенікс-Стефано" розраховує на Віталія Ільчишина

- Як відомо у "Фенікс-Стефано" грає Ваш син. Як це бути тренером свого сина?

- З Ростиславом в такому статусі ми вже перебуваємо біля 15 років. Одне можу сказати, що до нього вимоги суворіші. Він сам все добре розуміє, особливо тепер, коли є батьком двох дітей. За грою він є одним із провідних гравців "Фенікса".

- Які завдання на новий сезон ставить керівництво клубу? Чого чекаєте від нового сезону?

- Бути вище у турнірній таблиці, ніж у минулому році, але досягнути цього буде неймовірно важко. За підготовчий період суперники підсилюються хорошими вправними футболістами. Думаю, що прийдешній чемпіонат буде ще більш захоплюючим, ніж попередній.

- Чи задоволені ви умовами які створено керівництвом нашого клубу?

- По мірках Прем’єр-ліги ми забезпечені всім необхідним. Не секрет, що утримування команди потребує великих фінансових затрат, наш президент Степан Пилип вкладає в команду всю свою душу та забезпечує добробут кожного члена нашого колективу.

- Хто з новачків, вже підсилив команду? І чи розглядаєте Ви ще когось? І які позиції на Вашу думку потребують підсилення?

- Ми фактично зберегли весь бойовий минулорічний ігровий склад. Це і є, на мою думку, наше підсилення. У хлопців ще є великий внутрішній резерв підсилити свою гру. Потенціал розвитку нашої команди у розвитку кожного з нас. Окрім того, з нами тренуються, проводять ігри четверо новачків, коли заявимо їх, тоді і зможемо сказати, що вони гравці "Фенікса ".

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →