closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Зимова першість Закарпаття: огляд матчів 3 туру

Зимова першість Закарпаття: огляд матчів 3 туру
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
335
0

ФК "Середнє" – СДЮСШОР (Ужгород) – 2:1

Голи: Михайло Лемак, 75 – Віталій Медведєв, 36; Влад Яковлєв, 72.

Попередження: Олександр Митро, 25; Андрій Зизич, 47 – Матвій Бобаль, 32; Мирон Гулович, 80.

Нарешті середнянці змогли втілити свої дії в результат. У матчі вони володіли перевагою, однак реалізація знову давалася нелегко. Утім, за рахунок досвіду підопічні Вадима Дьордя виграли. Потрібно віддати належне й вихованцям Володимира Мухлиніна: команда СДЮСШОР чинила суперникові гідний опір і навіть змогла забити. Загалом поєдинок відбувався за морозу й сильного вітру, тож футболістам, як і тим, хто їх підтримував, довелося нелегко.

ФК "Ужгород" – ФК "Мостиська" (Львівська обл.) – 5:0

Голи: Антон Предчук, 16, 37; Богдан Павлич, 20; Іван Русин, 88; Андрій Лазар, 90.

Попередження: Василь Завада ("Мостиська"), 82.

У доволі коректному матчі домінували номінальні господарі, що й відобразив кінцевий результат. Ефективно команда Мирослава Бабяка заграла ближче до середини першого тайму. Спочатку удало на добивання відзначився ніким не прикритий Антон Предчук. Відтак красивим ударом метрів із 22 м’яч у сітку увігнав № 22 Богдан Павлич. А до перерви комфортні 3:0 установив той же Предчук, записавши до свого активу дубль. У другому таймі характер матчу не змінився. Більше того, львів’яни, котрі, щоправда, через хвороби не виставили оптимальний склад і взагалі приїхали без замін, могли пропустити й більше, але вдало діяв їхній голкіпер. І все ж під завісу зустрічі команда з обласного центру ще двічі відзначилася. Отож 5:0 – відмінний результат. Ужгородці впевнено закріпилися на другій позиції в групі.

ФК "Витязь" (Концово) – МФА U-19 (Мункач) – 2:1

Голи: В’ячеслав Ковтан, 15; Руслан Соскида, 40 – Ігор Королевич, 62.

Попередження: Руслан Соскида, 90 – Ігор Тихненко, 70.

Продовжують приємне враження справляти підопічні Тараса Вайданича. Команда "Витязь" у Зимовій першості здобула третю перемогу поспіль. На виграш, звичайно, працювала вся команда, однак відзначилися (уже не вперше) головні ударні сили – В’ячеслав Ковтан і Руслан Соскида. Забезпечивши собі перевагу в два м’ячі, концівські футболісти тактично грамотно довели поєдинок до перемоги. Водночас слід похвалити й мукачівців. Підопічні Віктора Ряшка, поступаючись досвідом суперникові, достойно виглядали, діяли до кінця й зуміли скоротити відставання в рахунку.

Група В

ФК "Н.Коропець" – ФК "ОК ДЮСШ Невицький замок" (Невицьке) – 3:2

Голи: Віталій Кравчак, 63; Генріх Мкртчян, 66; Фенчак Іван, 78 – Максим Климпуш, 23; Павло Волонтир, 85.

Попередження: Артур Маринець, 54; Генріх Мкртчян, 59; Олександр Герцуський, 59 – Антал Юрій, 59; Олександр Курта, 59.

Вилучення: Маккама Кінслі, 65 (позбавлення суперника очевидної можливості забити гол).

У матчі вистачало певного шалу та ігрової інтриги. "Н.Коропець" підтвердив статус фаворита зустрічі, хоч перемога команді з Мукачівщини далася нелегко. Більше того, після першого тайму представник Ужгородщини вигравав 1:0. Утім, після перерви все склалося не за сценарієм "Невицького замку". На 59 хв. невелика сутичка між гравцями призвела до серії жовтих карток, після чого рахунок став 1:1. А на 65 хв. номінальні гості залишилися в меншості, чим невдовзі й скористався суперник.

ФК "Фаворит" (Шишлівці) – ФК "Ракошино" – 1:10

Голи: Віктор Готра, 18 – Дмитро Яцина, 20, 80; Вадим Курта, 29, 42; Євген Обдирко, 34, 43; Олександр Лазар, 60; Станіслав Кохан, 64, 84; Олександр Микита, 66.

Попередження: Михайло Куцкір, 75 ("Ракошино").

Результат говорить сам за себе, хоч "Фаворит" і першим відкрив рахунок. Уже в першому таймі ракошинці перевиконали завдання, забивши 5 голів. Притому на 35 хв. Юрій Сінкін не реалізував пенальті. Після перерви команда з Мукачівщини атакувального темпу не збавляла.

ФК "Сокіл" (Кінчеш) – ФК "Бобовище" – 1:1

Голи: Девід Ніцкулич, 58Роланд Шольц, 87.

Попередження: Роман Дем’ян, 43; Василь Штулер, 51; Юрій Микульця, 70 ("Сокіл").

Основні події в матчі розгорнулися після перерви. У "Сокола", який добре розпочав другий тайм, спрацювала заміна, і кінчешці повели. Утім, наприкінці зустрічі бобовищанці зуміли відігратися й навіть мали шанси забити ще, та все ж у поєдинку було зафіксовано нічию.

Група С

ФК "Заріччя" – ФК "Карпати" (Дубове) – 2:0

Голи: Юрій Булеза, 28; Олександр Міклош, 42.

Попередження: Василь Шерегій, 32; Ярослав Горзов, 43; Юрій Булеза, 83; Віктор Зан, 84 – Ян Змикало, 34; Іван Кушнір, 63; Мирослав Фреган, 75; Василь Томишинець, 90+1.

Те, що група С, мабуть, найважча, засвідчила й ця гра. "Заріччя", яке непогано проявило себе в Зимовій першості, цього разу змогло виграти в чемпіона Східної зони першої ліги. Матч видався непростим, було багато попереджень, та влучні удари до перерви принесли перемогу команді з Іршавщини.

ФК "Карпати" (Рахів) – ФК "Севлюш" (Виноградів) – 0:2

Голи: Артур Вайда, 8; Михайло Чедрик, 28.

Попередження: Роман Петричко, 34.

Виноградівці продовжують нарощувати футбольні м’язи, цього разу здолавши рахівців. Прогнозовано перевага була на боці чемпіона області, а досягти бажаного підопічні Валентина Слюсаря змогли двічі ще в першому таймі. Притому в захисті відіграли на "0".

ФК "В.Копаня" – ФК "Вільхівці" 1:5.

Голи: Михайло Свищо, 37+ – Євгеній Лукіяник, 3; Мирослав Мудра, 39, 89; Юрій Мушка, 63; Іван Куцин, 78.

Попередження: Юрій Єжов, 49 – Віталій Гринишин, 77.

На "Вільхівці" великокопанців не вистачило. Представник Тячівщини зіграв упевнено, атакувально, про що й засвідчив рахунок. Щоправда, у першому таймі 1:2 для колективу з Виноградівщини ще були обнадійливими. Однак після перерви підопічні Юрія Бучка не залишили жодних шансів суперникові.

Результати 3 туру виявилися строкатими, але більшість матчів відзначалися непоступливістю суперників. Тепер, коли команди сягнули "екватора", кожне очко буде вагомим і права на помилку може не лишитися.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →