closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Меморіал Макарова-2019. Визначилися фіналісти

Меморіал Макарова-2019. Визначилися фіналісти
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
1431
0

Стали відомі учасники вирішального матчу двадцять четвертого сезону Меморіалу Олега Макарова.

Новачки у фіналі

Безпосередню боротьбу за головний приз найпрестижнішого зимового турніру в Україні поведуть студентська збірна України, підготовлена Анатолієм Бузником, і вишгородський "Діназ", очолюваний Володимиром Бондаренком. Обидві команди вперше виступлять на фінальній стадії популярних передсезонних змагань. Студенти ніколи доти не могли пробитися до квартету найсильніших на Меморіалі Макарова. А "Діназ" шість років тому був учасником півфіналу. І все. Цікаво, що фіналісти виступали в одній групі на попередній стадії. Вони помірялися силами ще в другому турі — 17 січня — і не виявили переможця — 0:0.

Тенденція проти фаворитів

Дивовижно, проте герої ранніх турнірних стадій цьогорічних січневих перегонів вибули з боротьби за головний приз Меморіалу Макарова ще до фіналу. Київський "Локомотив" і бзівський "Авангард" забили найбільше м’ячів на попередній стадії, але з групи так і не вийшли. До останнього надії на тріумф зберігав зухвалий новачок із Києва. Однак і він, а мова, звісно, про "Штурм" Ігоря Наконечного, який взяв гору в усіх матчах групового раунду, півфінального бар’єру не здолав. Натомість до фіналу потрапили дві найкращі команди з попередньої групи "А". "Діназ" і студентська збірна досі не зазнали жодної поразки — це своєрідний сигнал для вирішального матчу.

Останнє слово за студентами

Збірна країни, що готується під проводом Анатолія Бузника до Всесвітньої Універсіади, буквально вирвала перемогу в амбітного "Рубікона". Допускаю, що Віктор Курята насправді не зумів зібрати оптимальний склад. Основний воротар команди — Євген Стриж — зіграв у півфіналі на позиції опорного хавбека і на початку другого тайму був вилучений з поля за грубий прийом з ризиком завдати серйозної травми опоненту. Студенти, навпаки, маючи змогу варіювати складом і тактикою, дотисли ослабленого суперника, хоча залишилися в чисельній меншості ще до перерви. Демченко увінчав результативним ударом стрімку багатоходівку, а Юхименко приніс команді перемогу далекобійним ударом. Апанчук, відгукнувшись на довгу передачу партнера, забив м’яч престижу з повітря, але на більше недоукомплектована сьогодні команда не спромоглася.

"Штурму" забракло організованості

"Діназ" постав колективом, що знав свій маневр і мав чіткий план на гру. "Штурм", навпаки, покладався виключно на майстерність індивідумів. Показовим у цьому плані виявилися хвилини перед перервою. Алієв ідеальною передачею в розріз між оборонцями вивів на вогневий рубіж Димнича, а той з гострого кута розстріляв ближній кут чужих воріт. Опонент, як з’ясувалося пізніше, знав достеменно свій маневр і вирвав перемогу завдяки умілому використанню козирів у стандартних ситуаціях. Марченко реалізував одинадцятиметровий за волейбол у карній зоні, а Зубленко головою замкнув подачу зі стандарту. Відтак у вирішальному поєдинку "Діназ" і студентська збірна країни визначать найкращу команду Меморіалу Макарова.

Результати 1/2 фіналу

Студентська збірна України - "Рубікон" (Вишневе) 2:1

Голи: Демченко 21, Юхимович 90 - Апанчук 45
Вилучення: Синиця 41 - Стриж 47

"Штурм" (Київ) - "Діназ" (Вишгород) 1:2

Голи: Димнич 37 - Марченко 11 пен, Зубленко 47
Вилучення: Листопад 90

Найкращі бомбардири

ФутболістКомандаГоли
Тимофій Листопад"Штурм" (Київ)7
Сергій Мандровський"Локомотив" (Київ)6
Олександр Апанчук"Рубікон" (Вишневе)6
Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →