closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Тернопільської області 2019 року проходитиме в трьох лігах

Чемпіонат Тернопільської області 2019 року проходитиме в трьох лігах
Изменить размер a+ a-
1151
0

Формат чемпіонату Тернопільської області з футболу 2019 року буде дещо видозмінений. Команди виступатимуть не в двох, а трьох лігах. Відповідне рішення було прийнято сьогодні, 21 січня, на нараді під головуванням керівника Федерації футболу Тернопільської області Тараса Юрика за участю близько 25 команд – потенційних учасниць обласного чемпіонату.

Команди змагатимуться у вищій, першій та другій лігах. Очікується, що у вищій лізі гратиме 10-12 команд, першій – 12-14-ть і близько 10 колективів у другій.

Новачками чемпіонату області вже зголосилися стати шість колективів: теребовлянська "Нива", ФК "Бурдяківці" (Борщівський район), "Галичина" (Нараїв, Бережанський район), "Панорама" (Млинівці, Зборівський район), "Нива" (Городниця, Гусятинський район), "Вікнини" (Вікно, Гусятинський район).

Точна кількість команд учасників обласного чемпіонату стане відомою в перших числах березня, адже командам поставлено термін до кінця лютого визначитися, чи бажають вони виступати в обласних змаганнях. У першій декаді березня відбудеться підсумкова нарада на якій остаточно буде сформовано кількість команд у кожній з трьох ліг, а також затверджений регламент змагань.

Планується, що новий футбольний чемпіонат області за сприятливих погодних стартує 14 квітня.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →