closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

IFL. Вища ліга. 9-й тур. Skidka і "Софія" пішли у відрив

IFL. Вища ліга. 9-й тур. Skidka і "Софія" пішли у відрив
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
806
0

Другий тур у вищій лізі ледь не приніс одну гучну сенсацію, автором якої міг стати "Арсенал". Бучанці спромоглися нав’язати боротьбу минулорічному чемпіону. Вони протягом всього матчу тримали Skidka у напрузі, а наприкінці зустрічі скоротили відставання у рахунку до одного м’яча. Останню хвилину матчу ірпінська команда спокійно відіграла на утримання переваги та у підсумку святкувала перемогу.

Окрім Skidka ще одну вагому заявку на вихід у плей-оф зробила "Софія". Бронзовий призер минулого сезону переконливо переграв "Кудрівку". На початку матчу комфортну перевагу "Софії" забезпечили дубль голкіпера – Дмитра Міхєєва, який відзначився двома дальніми ударами, а також гол Олега Бондарчука. Надалі команда з Софіївської Борщагівки лише збільшувала перевагу, виграла перший тайм з рахунком 5:2, а другому розвинула успіх. Автором останнього голу в ворота суперника став Ігор Лініченко, який тепер одноосібно очолює рейтинг найкращих бомбардирів турніру. В активі гравця "Софії" 11 результативних ударів.

Важливу для себе перемогу здобула "Софія-Ветеран". Ще один представник Софіївської Борщагівки завдав поразки BabyArtClub – 2:0. Схоже, перспективи ірпінської команди визначаться у зустрічі з "Кудрівкою", яка відбудеться у передостанньому турі.

Результати 9-го туру

Skidka (Ірпінь) - "Арсенал" (Буча) 5:4
Голи:
Цой 7, 14, Гавриленко 26, Шундрик 29, Ткаченко 34 - Подшивалов 10, Приймак 28, Ларін 29, Кушніренко 39

"Кудрівка" - "Софія" (Софіївська Борщагівка) 4:8
Голи:
Трофименко 4, Слободян 16, Корольчук 33 аг, Антоненко 38 - Міхєєв 4,5, Бондарчук 6, 26, 29, Мельник 14, Кутовий 20, Лініченко 35

"Ветеран-Софія" (Софіївська Борщагівка) - BabyArtClub (Ірпінь) 2:0
Голи:
Брожко 15, Маткевич 25

Турнірна таблиця

Теги

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →