closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"Авангард" (Бзів) - володар Суперкубка Київської області

"Авангард" (Бзів) - володар Суперкубка Київської області
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
393
0

Аматори зі Бзова провели завершальну зустріч сезону так, ніби попереду в них ще чимало турнірного шляху. До того, як Сомов започаткував розгром результативним ударом на 18-й хвилині, м’яч уже тричі мав побувати в сітці чужих воріт.

З огріхами зіграли захисники "Джуніорса". Зрозуміло, що часто помилявся, не витримавши навантаження та незвичного для нього темпу, Верхов, який пропустив ледь не півсезону з огляду на дискваліфікацію і був позбавлений ігрової практики. Але чим пояснити фаховий провал Самара, сказати важко.

Очікувалося, що "Джуніорс", позбавлений будь-якої підтримки, таки спроможеться на лебедину пісню. На жаль, не склалося: ні мотив, ні виконання не відповідали винятковості моменту. Натомість "Авангард", як зазвичай, постав організованим і мотивованим, а футбол у його виконанні виявився різноманітним і вже мало нагадував звичну для першого вищолігового року вертикальну модель командної гри.

Чотири голи стали справою прудконогих і схильних до швидкісного дриблінгу флангових напівоборонців Кушніра, Шваба та Балацького. Знову, як і в більшості матчів регулярного сезону, максимально вдало зіграв на команду Сомов, звично відзначився результативними пострілами Зелді та Панфілов.

За цих обставин Товту, за великим рахунком, залишалося хіба що здійснити традиційну пробіжку на чужу половину поля, аби особисто — як капітану! — привітати когось з одноклубників з успіхом. Сім таких спринтів голкіпера в суперкубковому матчі — це також своєрідний історичний рекорд.

Урочиста церемонія, з огляду на розгром, виявилася скромною. Голова Вишгородської районної ради Ростислав Кириченко та Перший заступник Голови КОФФ Олександр Нігруца, передавши учасникам і глядачам суперкубкового матчу сердечні вітання від Ярослава Москаленка, Голови КОФФ і народного депутата України, побажали командам успіхів у новому штурмі турнірних вершин. Прикро усвідомлювати, що "Джуніорса-СБ" це вже стосується хіба що умовно…

АВАНГАРД (Бзів) — ДЖУНІОРС-СБ (Києво-Святошинський район) — 7:0 (Сомов, 18, Кушнір, 31, 47, Панфілов, 45, Шваб, 62, Балацький, 77, Зелді, 85).

Авангард: Товт-к, Миколайчук, Тітов (Гаді, 64), Смалько (Є.Ярмак, 46), Таран, Леонідов, Кондратюк (Поспєлов, 64), Кушнір (Дарда, 58), Шваб (Балацький, 64), Панфілов, Сомов (Зелді, 80). Президент клубу Андрій Коротков, тренер Сергій Карпенко.

Джуніорс-СБ: Максименко, Самар (Курята, 46), Ятленко, Верхов (Левенець, 46), Костяний (Арутюнян, 46), Колесник (Байдачний, 46), Кривошеєнко-к, Понєжда (Галич, 64), Скороход, Резесідзе, Апанчук. Тренер Євген Чуприна.

Арбітри Родіоненко — Хіміченко, Дашко — Рубан. Спостерігач арбітражу Іваненко.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →