closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Київської області. 24-й тур. "Авангард" наблизився до чемпіонства

Чемпіонат Київської області. 24-й тур. "Авангард" наблизився до чемпіонства
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
837
0

Броварська команда не приїхала до Баришівки, і тепер "Авангард" стоїть за крок од вершини з 52 очками. "Діназ", єдиний, хто ще спроможний наздогнати хлопців із Бзова, може набрати таку ж очкову суму — тоді й відбудеться титульний поєдинок між ними. Хоча насправді такий варіант розвитку подій малоймовірний, бо дві поразки флагмана на фінішній прямій уявити може хіба що палкий шанувальник фантастики…

А тим часом інша команда з Баришівського краю — "Патріот", обігравши на виїзді "Зорю", наблизилася впритул до подіуму, обійшовши й "Джуніорс-СБ". Єдиний гол у Миронівці відбувся вже в дебюті. Гайовий виконав штрафний, а Купрій добив у сітку м’яча, що відскочив од голкіпера. Гості змарнували й кілька слушних нагод, особливо це стосується Горстки. Таке марнотратство могло відгукнутися болем уже наприкінці матчу, коли Оленковський мав замикати політ м’яча на дальній стійці, але, на щастя для "Патріота", не замкнув.

"Межигір’я" доволі легко переграло на "Ювілейному" зіркового Алієва з одноклубниками, остаточно позбавивши "Меліоратор" прогнозованих видів на місце в чільному квінтеті. Знаковими в яскравому протистоянні стали змагальні стосунки нападника господарів Джикії та захисника гостей Овчиннікова. Спочатку Джикія, підібравши шкіряного, що відскочив од Овчиннікова, повів лік голам. А під завісу тайму захисник, обірвавши вихід опонента сам на сам з голкіпером лише ціною червоної картки, залишив "Межигір’я" в чисельній меншості і змусив одноклубників зіграти по перерві надобережно та виключно по результату. Однак істинним героєм зустрічі став капітан сільської команди Гончарук. Олександр двічі відзначився результативним ударом і виступив асистентом Піскуна. Гончарук забив перший м’яч після довгої діагоналі, а потім — отримавши передачу від Пахолюка. А молодий Піскун ударом головою в ціль подовжив зручну подачу Гончарука з кутового.

Фортуна чомусь відвернулася від "Сокола" так безжально, що впору звертатися за вищою допомогою. Сьогодні в Денихівці гості нічим не поступалися тамтешній команді, ба — навіть переважали в ігрових фрагментах і зобов’язані були брати гору. Бо вже за рахунку 1:1 наприкінці поєдинку Кевін буквально з кількох метрів, обігравши воротаря, бив у порожню рамку, однак якимось дивом аматорів ДГ "Шевченківське" врятував оборонець. А не забиваєш ти — обов’язково заб’ють тобі. Якщо не суперник, то ти сам. Атака Митника, здавалося, залишиться безрезультатною. Та м’яч, зрикошетивши від Ємельянова, підступно поцілив у спину воротаря Сабатюка і відскочив у ворота. Йшла компенсована арбітром хвилина…

Очевидці стверджують, що матч у Лютежі виявився насправді фаховим. "Діназ" нагнітав тиск на володіння ставищенських юнаків і дуже небезпечно виконував стандарти. А "Любомир" приємно вразив колективним контролем м’яча і груповим виходом з оборони в атаку та з організованих опонентом пресингових пасток.

Лік голам дивовижним за красою технічним ударом метрів з двадцяти в дальню "дев’ятку" повів заслужений ветеран гостей Степанчук. Господарі ще до перерви відповіли реалізованим Марченком одинадцятиметровим, якого призначив арбітр Устименко за навмисне "змайстровану" Заїкою та Широковим "коробочку" для нападника вишгородської команди. А незадовго до фінального свистка ще один ветеран — Капаністий — уміло підставив ногу під удар одноклубника і рикошетом переправив шкіряного в сітку воріт "Любомира".

Отже, доля цьогорічного чемпіонського титулу може з’ясуватися наступної суботи, коли зійдуться в очному протистоянні "Діназ" і "Авангард". А може й ні…

Результати 24-го туру

ЗОРЯ (Владиславка) — ПАТРІОТ (Баришівський район) — 0:1 (Купрій, 3).

МЕЛІОРАТОР (Буча) — МЕЖИГІР’Я (Нові Петрівці) — 1:3 (Джикія, 17 — Гончарук, 30, 43, Піскун, 33). Вилучення: Овчинніков (Межигір’я, 44).

АВАНГАРД (Бзів) — ФК БРОВАРИ — 3:0 (технічний результат).

ДІНАЗ (Вишгород) — ЛЮБОМИР (Ставище) — 2:1 (Марченко, 29, пн, Капаністий, 84 — Степанчук, 12).

ДГ ШЕВЧЕНКІВСЬКЕ (Денихівка) — СОКІЛ (Михайлівка-Рубежівка) — 2:1 (Гаврилюк, 83, Сабатюк, 90+1, у свої ворота — Окодува, 62).

Турнірна таблиця

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →