closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Віталій Пономарьов: "Дякуємо вболівальникам за підтримку"

Віталій Пономарьов: "Дякуємо вболівальникам за підтримку"
Изменить размер a+ a-
510
0

Наставник аматорської збірної Львівської області поділився з інформаційним центром Федерації футболу Львівської області враженнями від переможного стартового матчу своїх підопічних у проміжному етапі Кубку регіонів УЄФА і розповів про подальші плани команди.

– Пане Віталію, вітаємо з успішним стартом у Кубку регіонів УЄФА! Вочевидь, такі звитяги додають наснаги.

– Дякую! В такому турнірі надзвичайно важливо у психологічному плані здобути позитивний результат у першому матчі. Перемога з рахунком 4:0 над Азербайджаном стимулює до досягнення успіху в наступних поєдинках, щоби виграти групу і поборотися за трофей у фінальному раунді.

– У першому таймі збірна Львівської області забила лише раз, хоча могла забити більше. Натомість друга 45-хвилинка вийшла яскравішою і результативнішою.

– У першій половині зустрічі була гірша реалізація моментів, адже цей турнір – новий виклик для нас. Загалом за ігровим малюнком наша команда добре виглядала впродовж усього матчу. У перерві попросили хлопців заспокоїтися і додати у швидкості. Вони виконали ці настанови і здобули переконливу перемогу, не давши азербайджанцям зіграти у свій футбол. Я задоволений грою своїх підопічних.

– У дуелі з Азербайджаном наші збірники заробили чимало штрафних, однак не змогли отримати з цього дивідендів.

– Ми не робимо з цього трагедії. Сподіваюся, в наступних матчах нам більше пощастить під час виконання стандартів.

– Уже в п'ятницю, 5-го жовтня, наша команда на стадіоні "Скіф" поміряється силами з фінами, які поступилися 1:2 іспанцям у попередній зустрічі. Плануєте зіграти проти фінського колективу так, як і проти Азербайджану, чи оберете іншу стратегію?

– Переглянемо відео протистояння Фінляндії та Іспанії, розберемо цю гру, зробимо акцент на слабких сторонах суперника. Сьогодні, в середу, проведемо відновлювальне тренування, а завтра, в четвер – передігрове. Зараз для хлопців основне відновити сили і в повній бойовій готовності підійти до поєдинку проти фінів. Намагатимемося грати дисципліновано й агресивно у відборі.

– Дебютну гру аматорської збірної Львівської області в проміжному етапі Кубку регіонів на стадіоні переглянули 1,5 тисячі глядачів. Відчули підтримку рідних трибун у протистоянні з Азербайджаном?

– Ми щиро вдячні вболівальникам, котрі прийшли підтримати нас. Хлопцям надзвичайно приємно грати в такій теплій атмосфері. Це додає їм сил і впевненості. Запрошуємо всіх на наступні наші матчі з фінами та іспанцями, що також відбудуться на "Скіфі". Сповна викладемося на футбольному полі, щоби досягти позитивного результату і потішити глядачів на трибунах.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →