closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Володимир Бондаренко: "Це був наш найкращий перший тайм"

Володимир Бондаренко: "Це був наш найкращий перший тайм"
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
386
0

Вдруге в нинішньому сезоні головна команда "Діназу" (тренер Володимир Бондаренко) поклала на лопатки затятого суперника з Нових Петрівців – ФК "Межигір’я". І знову перемога на нашій стороні була мінімальною (2:1), хоча після першого тайму здавалося, що шансів забити хоча б раз у суперника немає.

"Дійсно, це був наш найкращий перший тайм в сезоні, - підсумував Володимир Бондаренко. – Ми повністю контролювали гру, володіли м’ячем в два рази більше, ніж противник. "Межигір’я" просто не знало куди й за ким бігти. Справа в тому, що ми вибрали особливу тактику, без чистого форварда, але з двома секретними нападниками, наситивши при цьому середину поля. Сергій Каркошкін та Олександр Безпалий стали цією секретною зброєю. План спрацював і ми повністю заплутали межигірців, які не знали кого брати й накривати. Забили два м’ячі, але могли й ще. В другому таймі намагалися грати по рахунку. Пропустили гол з прикрого й трохи незрозумілого пенальті. Тому в кінці гри довелося трохи понервувати.

Щодо нашого паралельного матчу в Миколаївці, то ми поки що заручники такої ситуації. Обговорювали цю проблему з почесним президентом клубу Ярославом Миколайовичем Москаленко і згодилися, що слід просто перетерпіти. Зараз у нас головне завдання – чемпіонат області, а далі подивимося. До хлопців претензій у грі з "Вікторією" нема. Всі старалися, билися, але майстерність чемпіона по аматорах на даний момент вища".

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →