closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Василь Мельник: "Не хочемо втрачати першу сходинку"

Василь Мельник: "Не хочемо втрачати першу сходинку"
Изменить размер a+ a-
463
0

Поки більшість уваги футбольної громадськості Львівщини зосереджена на обласній Прем'єр-лізі, в Першій лізі області теж триває запекла боротьба за медалі і трапляються унікальні досягнення.

Так, минулої неділі 26-річний нападник борщовицького "Сокола" Василь Мельник упродовж 3-ох хвилин тричі розписався у воротах "Сокола" із Золочева! Завдяки цьому колектив із Борщовичів здобув у "соколівському" дербі переконливу перемогу – 4:0 і зміцнив своє лідерство. Цього сезону Василь загалом забив за "соколів" 14 м'ячів й оформив 3 хет-трики.

Про те, як йому це вдалося, а також про власну футбольну кар'єру та найближчі плани своєї команди наш герой розповів інформаційному центру Федерації футболу Львівської області.

– Мені вдалося забити ці м'ячі завдяки допомозі партнерів по команді, без них я цього би не зробив. Звісно, в дуелі з Золочевим мені посміхнулася Фортуна. Спершу я результативно завершив передачу з флангу, другий гол забив, реалізувавши вихід один в один із голкіпером, а потім головою замкнув флангову навіс одноклубника. Нам важливо було перемогти і поповнити скарбничку 3-ма очками. Зараз ведемо боротьбу за перше місце, тому був націлений на ворота суперників.

– Василю, розкажи, будь ласка, як розпочинався Твій шлях у футболі.

– Я уродженець Житомирщини, військовий. З 2015-го року служу у військовій частині в Золочеві Львівської області. Спробував свої сили в чемпіонаті Золочівського району за "Темп" (Плугів). Торік поїхав на перегляд у борщовицький "Сокіл". Мені дали шанс зарекомендувати себе в товариській грі, тоді ще тренером був Віталій Шумський, я забив і залишився в команді. Це мій перший футбольний досвід на обласному рівні.

– Комфортно почуваєшся в борщовицькій команді?

– Цього року мені пропонували грати за золочівський "Сокіл", однак я відмовився, оскільки в Борщовичах дружний колектив і хороше керівництво клубу. Не хочу залишати цю команду.

– Яка ціль "Сокола" (Борщовичі) в Першій лізі Львщини?

– На початку цього сезону нашим завданням було зіграти якнайкраще, а не виграти Першу лігу Львівської області. Але ми дуже вдало стартували, очолили турнірну таблицю, тому зараз боремося в кожній грі, адже не хочемо втрачати першу сходинку. Нам буде неприємно, якщо опустимо руки наприкінці сезону. Як кажуть, апетит приходить під час їжі.

– Чим ще, окрім футболу, захоплюєшся?

– Так, футбол це моє захоплення. Взагалі-то я активно займався в дитячо-юнацькій футбольній школі волейболом. Регулярно здобував призові місця на всеукраїнських змаганнях із цього виду спорту. Досі на дозвіллі люблю грати у волейбол.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →