closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup
Чемпіонат Київської області 2018 . 17-й тур
Україна. Ірпінь. Стадіон "Чемпіон"
. ,
СФК "Сокіл"
(Михайлівка-Рубежівка)
0 : 2
"Діназ"
(Вишгород)

Чемпіонат Київської області. "Сокіл" - "Діназ" 0:2. Огляд матчу

Чемпіонат Київської області. "Сокіл" - "Діназ" 0:2. Огляд матчу
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
596
0

Перший осінній іспит "Сокіл" не склав. У матчі 17-го туру чемпіонату Київщини підопічні Олега Самченка вдома поступилися "Діназу", чим значно погіршили свої шанси фінішувати у чільній трійці.

"Соколи" провалили перший тайм, надавши супернику занадто багато свободи та простору на футбольному полі. Гості вміло комбінували по всій ширині поля, постійно створювали гольові моменти біля воріт "Сокола" та мали ще до перерви забивати мінімум три м’ячі. Від погрому команду Олега Самченка врятувала неточність "діназівців" у завершальній стадії атак та надійна гра Дениса Сабатюка. Втім, утримати ворота на замку голкіперу "Сокола" все рівно не вдалося. На 26-й хвилині захисники залишили без нагляду Сергія Каркошкіна, який з декількох метрів у дотик замкнув простріл Дениса Петренка з правого флангу. На багаточисельні гольові випади суперника господарі поля відповіли лише класною подачею Ємельянова, яку у підсумку ніхто не замкнув, а також неточним ударом Віталія з лінії штрафного майданчика.

Інша справа – другий тайм. По перерві "Сокіл" заграв значно краще. Можливо, цьому посприяли заміни, які провів тренерський штаб. Зокрема, після перерви на полі з’явився Еммануель Окодува, якому вдавалося зачепитися за м’яч і таким чином розпочинати атаки команди. Підопічні Олега Самченка поступово перехопили ініціативу і на певному відрізку ігрового часу навіть переважали суперника, що змусило Володимира Бондаренка вдатися до замін. Не можна сказати, що "Сокіл" створив багато гольових моментів – насправді, їх можна перерахувати на пальцях однієї руки. Проте, й цього могло бути достатньо для того, щоб хоча б не програти. Найкращу нагоду у середині другого тайму не використав Іван Іванов. Після скидки Окодуви півзахисник вийшов віч-на-віч з голкіпером, але переграти Олексія Крупніченка йому не вдалося.

Потрібно зауважити, що "Діназ" в обороні не відсиджувався. Команда Володимира Бондаренка намагалася спіймати суперника на контратаці. Гості мали нагоди для того, щоб подвоїти свою перевагу у рахунку, а за 15 хвилин до завершення матчу навіть забили другий м’яч. На щастя для "Сокола", арбітр помітив у діях нападника "Діназа" Сергія Долженка порушення правил проти Дениса Сабатюка, тому взяття воріт не зарахував. Проте, незабаром гості все ж таки досягли свого. Крохмаль зіграв на досвіді, вдало підставившись у штрафному майданчику гостей і таким чином змусивши Дениса Васильєва порушити правила. Сабатюк був близьким до того, щоб парирувати удар Артема Марченка з 11-метрової позначки, але дуель півзахиснику "Діназа" програв.

Вже у компенсований арбітром час "Сокіл" міг трохи підсолодити гірку пілюлю поразки. Але Окодува, відгукнувшись на подачу Ємельянова з кутового, з декількох метрів головою пробив повз ворота.

Поразка відкинула "Сокіл" на шосту сходинку у турнірній таблиці. Проте, засмучуватися зарано. Попереду у команди три надважливі матчі – проти "Десни", "Джуніорс-СБ" та "Межигір’я", результат яких й визначить подальші перспективи підопічних Олега Самченка.

"Сокіл" (Михайлівка-Рубежівка) – "Діназ" (Вишгород) 0:2
Голи:
Каркошкін 26, Марченко 84 пен

"Сокіл": Сабатюк, Олексюк (Окодува, 46), Кубах, Власенко, А.Бондаренко (Пономарьов, 43; Іванов, 57), Скаскевич, Байдалук, Ємельянов, Шорніков (Кейта, 84), Васильєв (Ятро, 86), Кевін (Мовляйко, 80).

Источник новости:
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →