closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Закарпатської області. Анонс 14-го туру

Чемпіонат Закарпатської області. Анонс 14-го туру
Изменить размер a+ a-
626
0

Поєдинки відбудуться в неділю, 2 вересня, за винятком одного, перенесеного на 6 вересня.

МФА "Мункач" (Мукачево) – ФК "Вітязь" (Концгазо)

Матч сьомої та дев’ятої команд обіцяє серйозне протистояння. Про засвідчила ще зустріч у першому колі. Фактично суперничатимуть гідні один одного колективи, які мають співставні як захисну, так і атакувальну ланки. До гри невелика психологічна перевага на боці мукачівців: вони грають удома.

Перша гра – 0:1.

ФК "Севлюш" (Виноградів) – ФК "Карпати" (Рахів)

Головне питання до цього матчу: які уроки з домашньої розгромної поразки в першому колі карпатівці зробили, аби не повторити ще одну таку ж невдачу в гостях. Адже лідер є лідер: гратиме (тим паче вдома) агресивно в нападі. Отож рахівцям у захисті доведеться діяти з подвійним навантаженням. Це не означає, що гості повинні засісти в обороні на весь поєдинок. Утім, для них найголовніше грамотно діяти насамперед біля своїх воріт.

Перша гра – 5:0.

ФК "Оболонь" (Хуст) – ФК "Вільхівці"

З огляду на результат першого матчу, турнірні позиції обох команд і той рівень гри, який команди продемонстрували на старті другого кола, ключ від перемоги в руках "Вільхівців". Якщо вони сконцентровано діятимуть від перших хвилин, то мають усі шанси переграти суперника. Якщо ж будуть розслабленими, недооцінять хустян, останні спроможні здивувати позитивним результатом. Хоч найімовірніше, що в матчі багато голів забито не буде, адже обидва учасники матчу в нападі великою результативністю не відзначаються. А на відкритий футбол навряд чи наважаться. До того ж "Оболонь" виступатиме вдома. Підтримка ж рідних трибун – вагомий фактор у здобутті очок.

Перша гра – 1:2.

ДЮСШ Тячів – ФК "Поляна" – матч відбудеться у с. Вільхівці

Приймаючи шосту команду, аутсайдер думатиме над тим, як не насамперед не повторити результату, близького до того, що в першому колі. Об’єктивно ж: полянці залишаються сильнішими за вихованців тячівської школи. Для останніх поєдинок буде ще й тим важким, що вони грати доведеться не на своєму полі. більше того, на новому, як і, власне, гостям.

Перша гра – 0:7.

ФК "Ужгород" – ФК "Бужора" (Іршава) – перенесено на 6 вересня

Упевнена перемога в першому колі на виїзді не означає, що ужгородцям буде значно легше. Виступати на два "фронти" украй важко. І хоч із цим набувається досвід, зіграність, але іршавці – усе ж четверта команда чемпіонату. Певен, зробила висновки з невдачі в першому колі. Отож слід, мабуть, чекати упертого протистояння. Водночас фаворитом поки залишаються підопічні Мирослава Бабяка.

Перша гра – 3:0.

Цікавий тур. Може статися так, що в ньому господарі розділять очки з гостями. Подивимося, хто кого! Нагадую: із вересня ігри розпочинаються о 14:30 серед юнаків і о 16:00 із-поміж дорослих. Приємного всім перегляду!

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →