closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Геннадій Дем'яненко: "У другому таймі "LS Group" домінував на полі"

Геннадій Дем'яненко: "У другому таймі "LS Group" домінував на полі"
Изменить размер a+ a-
1138
0

Президент "LS Group" (Верхня Сироватка) Геннадій Дем`яненко після перемоги його команди у Кубку Сумської області поділився своїми емоціями: "Вітаю команду, тренерський склад та вболівальників із впевненою перемогою. Враження – найкращі! На мою думку, рахунок відповідає перебігу подій на полі. Гра була досить напруженою. Особливо було непросто до першого забитого м’яча. Коли наші футболісти повели у рахунку, то заграли впевненіше. У другому таймі "LS Group" домінував на полі".

Читайте также: "LS Group" (Верхня Сироватка) - володар Кубка Сумської області

Підсумував фінал Кубку також голова федерації футболу Сумської області Андрій Прохорович: "Дві абсолютно рівні команди. Одна команда забила, інша команда не реалізувала ті можливості які були. А у футболі: не забиваєш ти – забивають тобі. В результаті ти програєш. Радий, що "LS Group" володар Кубку. Самобутня, молода команда. Амбітна. Я думаю, вони у чемпіонаті поборються за бронзові, срібні, можливо і золоті медалі".

Геннадій Дем'яненко: "У другому таймі "LS Group" домінував на полі" - изображение 1

Нагадаємо у фінальному матчі за Кубок Сумської області, що відбувся 26 серпня у Сумах на стадіоні "Ювілейни", у присутності близько трьох тисяч уболівальників , "LS Group" (Верхня Сироватка) переміг ФК "Тростянець" із рахунком 2:0 та став володарем цього почесного трофею. Перший м’яч на 35 хвилині провів Євген Сайко, а на 83-тій хвилині матчу Руслан Пісний подвоїв перевагу команди Сумського району.

Зазначимо, що команда-представник Сумського району володарем Кубку Сумщини була сорок років тому – в далекому 1978 році ("Супутник" Степанівка).

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →