closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"Авангард" (Бзів) - володар Кубка Київської області

"Авангард" (Бзів) - володар Кубка Київської області
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
1017
0

"Джуніорс-СБ" був кілька разів близьким до тріумфу, однак "Авангард" буквально вирвав Кубок області в серії післяматчевих одинадцятиметрових.

Макарів став справжньою столицею кубкового турніру Київщини. Завдяки старанням селищного голови Вадима Токара, якому всіляко допомагав очільник районної федерації футболу Олександр Богдюк, організація матчу мала всі атрибути свята — від старанних хлопчаків, що виводили команди на поле і подавали м’яча футболістам, до велелюддя на глядацьких трибунах і змістовної роботи диктора-ведучої. Солідності протистояння примножив насправді висококваліфікований арбітраж бригади служителів футбольної Феміди, очолюваної популярним арбітром ФІФА Сергієм Бойком і патріархом Київщини футбольної Ігорем Качаром, який виконував обов’язки спостерігача арбітражу.

"Джуніорс-СБ" почав матч активніше і таки домігся того, що відтиснув опонента від своїх володінь. Гостро зіграли в атаці на початку зустрічі Костяний та Левенець, кілька разів прицільно завдавши пострілів по воротах "Авангарда" з дистанції. Десь після п’ятнадцятої хвилини хлопці зі Бзова, наче згадавши, що саме вони є фаворитами фіналу, окупували чужу половину і почали методично завантажувати м’ячами Сомова та Панфілова. Проте Дорофеєву, який перебрав на себе функції диспетчера, забракло цього разу точності та несподіваності передач. А Панфілову та Сомову — винахідливості та різкості, без якої неможливо відірватися від опікуна.

Гол, однак, назрівав, і він таки мав відбутися після страхітної бомби від Балацького. Мав, але не відбувся, бо м’яч, поціливши в поперечку, зрикошетив на газон і вилетів у поле замість того, аби затріпотіти в сітці. Бери та плач…

Симпатики "Авангарда" і справді заплакали, але ще за кілька хвилин, коли Бойко, ні хвилі не вагаючись, призначив одинадцятиметровий за гру рукою в карній зоні, а Кульгук елегантно виконав його вирок. Типовий "гол у роздягальню" — йшла 45-а хвилина зустрічі…

По перерві чемпіон, маючи повноцінний запас, здійснив аж шість замін і домігся того, щоб опонент притиснувся до своїх володінь. Натомість "Джуніорс-СБ", маючи неабиякі проблеми навіть зі стартовим складом, про справжню ротацію гравців мріяти взагалі не міг. Не дивно, що саме свіжий авангардівець Зелді, уміло використовуючи корпус у боротьбі за позицію, став своєрідним співавтором голу, що призвів до нічиєї. Гол у відповідь провів Таран ударом головою вже з площі воріт після подачі кутового.

Надалі в "Авангарда" було значно більше нагод для взяття чужих воріт. Але найближчим до успіху був таки "Джуніорс-СБ". Костяний з місця правого напівсереднього вискочив сам на сам з Товтом, але переграти капітана суперників не зумів.

Серія пенальті в регламентовані п’ять пар ударів не вклалася. Самар започаткував її невдало, але по ходу процедури саме "Джуніорс-СБ" кілька разів опинявся за мить до тріумфу. І все-таки в підсумку переможного пострілу завдав Кушнір, змусивши засновника клубу зі Бзова, переповненого радістю перемоги, бігти, немов хлопчакові, пострибом, од дальньої трибуни до гурту своїх футболістів у центрі поля.

"Аавангард", нарешті, завоював останній з основних обласних призів. І вистачило йому для цього півтора року. Заслужені нагороди на врочистій церемонії вручали Макарівський селищний голова Вадим Токар, Перші заступники Голови Київської обласної федерації футболу Леонід Джужик і Олександр Нігруца, члени Виконкому КОФФ Валерій Чалий та Микола Логвин. Приз найкращого гравця турніру дістався Олександру Скороходу, а головним снайпером став Петро Кондратюк.

КУБОК КИЇВЩИНИ-2018. ФІНАЛ. 24 серпня, п’ятниця. Макарів
АВАНГАРД (Бзів) — ДЖУНІОРС-СБ (Києво-Святошинський район) — 1:1 (Таран, 70 — Кульгук, 45, пн), серія пенальті — 6:5.

Післяматчеві пенальті реалізували: Товт, Таран, Кондратюк, Гаді, Поспєлов, Кушнір — Ятленко, Резесідзе, Скороход, Костяний, Байдачний.

Післяматчеві пенальті не реалізували: Зелді, Миколайчук — Самар, Кульгук, Ткаченко.

"Авангард": Товт, Тітов, Смалько (Гаді, 71), Таран, Леонідов, Кондратюк, Дорофеєв (Миколайчук, 59), Балацький (Кушнір, 67), Панфілов (Поспєлов, 75), Сомов (Зелді, 60), Головатенко (Шваб, 56). Президент клубу Андрій Коротков, тренер Сергій Карпенко.

"Джуніорс-СБ": Максименко, Курята, Ятленко, Самар, Кульгук, Резесідзе, Гринчук (Костенко, 39; Ткаченко, 78), Кривошеєнко, Скороход, Левенець (Байдачний, 67), Костяний. Президент клубу Сергій Шут, тренер Вадим Гордієнко.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →