closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Кубок Львівської області. Анонс 1/4 фіналу

Кубок Львівської області. Анонс 1/4 фіналу
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
628
0

У середу, 22-го серпня, відбудуться перші два чвертьфінальні поєдинки Кубку Львівської області.

"Юність" (Гійче) – "Юність" (Верхня Білка). Початок матчу о 17:00.

Дербі "Юностей". Господарі намагатимуться взяти реванш за прикру поразку 0:1 у першому колі цьогорічної Прем’єр-ліги Львівської області і пройти далі. На користь Гійчого рідні стіни. Однак Верхня Білка, яка є чинним володарем Кубка області, намагатиметься вдало зіграти у протистоянні з гійченцями і залишити трофей у себе. Попередній тур обласної першості "білки", згідно з календарем, пропускали, тож мали більше часу на відпочинок і підготовку до кубкової дуелі. Щоправда, Кубок Львівщини – це змагання, де все вирішується в одному матчі, тож колектив із Жовківського району цілком може нав’язати боротьбу супернику.

"Рочин" (Соснівка) – "Фенікс-Стефано" (Підмонастир). Початок матчу о 17:00.

"Фенікси" поїдуть у гості до представника чемпіонату України серед аматорів. Минулий тур аматорської першості "рочинці" пропускали, натомість їхній суперник провів виснажливий поєдинок у чемпіонаті області в Самборі. Щоправда, підмонастирці зараз набрали хороших обертів і цілком можуть позмагатися в Кубку Львівщини з підопічними Володимира Підкіпняка. Допомогти в цьому "Феніксу-Стефано" має активний в останніх зустрічах обласної Прем’єр-ліги атакувальний півзахисник Артур Теміров.

Матч 1/4 фіналу Кубку Львівської області СКК "Демня" – ФК "Мостиська"відбудеться 29-го серпня, а чвертьфінальна дуель між "Локомотивом" (Рава-Руська) та ФК "Миколаїв" – 30-го серпня.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →