closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Київської області. 14-й тур. Перша поразка чемпіона

Чемпіонат Київської області. 14-й тур. Перша поразка чемпіона
Изменить размер a+ a-
432
0

Зустріч у Забір’ї пройшла на чудовому полі стадіону "Нептун" за великої переваги гостей. "Авангард", особливо після перерви, створив близько десяти насправді загрозливих ситуацій, перевірив на міцність поперечку (Таран) і стійку (Кондратюк), не реалізував аж два пенальті, але програв, пропустивши зовсім необов’язковий гол на початку другого тайму.

Кривошеєнко спрямував м’яча на Єфіменка, той ударив чи спробував прострілити, Поштаренко шкіряного дістав, але не втримав у руках, і Костяний п’ятою закотив останнього в сітку.

Заради справедливості зауважу, що до перерви команда Сергія Шута мало чим поступалася фавориту, а в другому таймі прудконогий Єфіменко навіть змарнував своєрідний футбольний булліт, не реалізувавши затяжний вихід сам на сам з голкіпером. І все-таки справжнім героєм протистояння став Максименко: страж воріт "Джуніорса-СБ" парирував аж два пенальті.

Місцеві симпатики на трибунах ірпінського стадіону "Чемпіон" були приголомшені вже на 43-й секунді, коли Ващенко повів лік голам. Лідер "Зорі" розігнав атаку від центрального кола, її спробував завершити Чоботар, але невдало, однак Никоненко, підібравши м’яча, навісив на Ващенка і той невідпорно вдарив головою.

Найцікавішими по перерві виявилися стандарти. Спочатку Ємельянов обхитрив голкіпера Романова, а потім Мірцхулава гучно струсонув м’ячем поперечку. Не реалізували сприятливі нагоди для взяття воріт Окодува у "Сокола" та Никоненко в "Зорі".

"Сокіл" володів ігровою та територіальною перевагою в другому таймі, але грав аж надто повільно. Цікаво, що "Зоря" вивезла нічию з Ірпеня під керівництвом Сергія Швеця, який підміняв Андрія Міхна, задіяного на турнірі юнаків у Нікополі.

Другий центральний матч туру звів на спорткомплексі "Прогрес" амбітних футболістів з Баришівського району та Вишгорода. Після фінального свистка на табло так і залишилися нулі. Либонь, підсумок відповідав перебігу подій на полі, хоча забити могли і, радше всього, зобов’язані були забивати обидві команди.

"Діназ" у першому таймі не скористався з одинадцятиметрового — Скибенко парирував удар Долженка. А наприкінці поєдинку про дива на останньому рубежі подбав Крупниченко. Саме голкіпер гостей виявив неймовірну реакцію, коли Кострома розстрілював ціль буквально впритул.

Бойова нічия, яка нікого не залишила байдужим і нікому не дала змоги нудьгувати на глядацьких трибунах. А відтак між претендентами на цьогорічні нагороди залишилися триочкові віконця.

Бойовою і до того ж результативною нічиєю завершилася і міжусобиця сусідів у Броварах. Яскравий гол провів Моісеєв: прийнявши м’яча на груди, він обіграв оборонця на фальшивому замасі і не залишив жодного шансу голкіперу. Мирона вивів муніципалів уперед ударом головою в протихід голкіперу Коростишевському. Але "Десна" відвоювала нічию наприкінці компенсованого арбітром ігрового часу.

"Любомир" уже на початку зустрічі пропустив дещо курйозний гол од Гончарука: банальний навіс обернувся результативним ударом. Юнаки, правда, не знітилися, намагаючись відповідати атакою на атаку, однак підсіли фізично ближче до фінального свистка. Черговий дубль оформив майстровитий стрілець Возний, свій перший м’яч у "Межигір’ї" забив Копач, а Пахолюк започаткував цьогорічний стрілецький баланс у вищій лізі.

ФК БРОВАРИ — ДЕСНА (Погреби) — 2:2 (Рафаловський, 13, Мирона, 23 — Моісеєв, 17, М.Степаненко, 90+4).

ПАТРІОТ (Баришівський район) — ДІНАЗ (Вишгород) — 0:0. Нереалізований пенальті: Долженко (Діназ, 37).

СОКІЛ (Михайлівка-Рубежівка) — ЗОРЯ (Владиславка) — 1:1 (Ємельянов, 63 — Ващенко, 1).

ЛЮБОМИР (Ставище) — МЕЖИГІР’Я (Нові Петрівці) — 0:5 (Гончарук, 13, Копач, 34, Возний, 68, 74, Пахолюк, 83).

ДЖУНІОРС-СБ (Києво-Святошинський район) — АВАНГАРД (Бзів) — 1:0 (Костяний, 47). Нереалізовані пенальті: Кондратюк, 65, Балацький, 90. Вилучення: Резесідзе, 89, Ятленко, 90 (обидва — Джуніорс-СБ).

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →