closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Тарас Червонецький перейшов у "Агрон-ОТГ" (Великі Гаї)

Тарас Червонецький перейшов у "Агрон-ОТГ" (Великі Гаї)
Изменить размер a+ a-
833
0

Слідом за Яном Ковалевським, залишив стан чортківського "Кристалу" і перейшов до табору великогаївського "Агрону-ОТГ" атакувальний півзахисник Тарас Червонецький.

23-річний Тарас Червонецький є вихованцем тернопільської ДЮСШ, в складі якої виступав у Дитячо-юнацькій футбольній лізі України починаючи від U-14 і закінчуючи U-17. Виступав за ФК "Севастополь" (U-19 та 21) і навіть одного разу виходив на заміну у Прем’єр-лізі України (в матчі проти ФК "Маріуполь", який відбувся 27 квітня 2014 року). Далі грав у молодіжному складі дніпровського "Дніпра", цілий сезону-2016/17 відіграв у першій лізі чемпіонату України за ФК "Тернопіль" (28 матчів і один забитий гол) та ще два поєдинки провів за муніципалів у кубку України).

Тарас Червонецький також захищав кольори обласних аматорських команд – "ДСО-Поділля" (Тернопільський район), "Нива" (Теребовля), "Кристал" (Чортків). За чортківську команду в першій половині 2018 року Червонецький провів чотири поєдинки у чемпіонаті України серед аматорів та шість матчів (два забитих голи) у вищій лізі чемпіонату Тернопільської області.

Дебютувати за свою нову команду Тарас Червонецький зможе вже найближчої неділі, 19 серпня. Того дня "Агрон-ОТГ" у 3-му турі аматорського чемпіонату України прийматиме "Карпати" (Галич, Івано-Франківська область).

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →