closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

ФК "Бережани": шість дозаявлених футболістів та дев’ять – відзаявлених

ФК "Бережани": шість дозаявлених футболістів та дев’ять – відзаявлених
Изменить размер a+ a-
1413
0

Один з лідерів вищої ліги чемпіонату Тернопільської області ФК "Бережани" на друге коло значно змінив свій склад. У команді з’явилося одразу шестеро нових футболістів (більшість з яких у різні роки вже виступали в Бережанах), натомість залишили ФК "Бережани" аж дев’ять гравців.

Найдосвідченішим новачком команди став 27-річний Володимир Габрук, який є вихованцем футбольної школи "УФК-Карпати" (Львів). На дорослому рівні він має досвід виступів за ФК "Ходорів" (Львівщина), аматорські команди Англії, а також за футзальний колектив "Каменяр" (Дрогобич). Останніх півтора сезони футболіст захищав кольори ФК "Козова", однак за козівську команду в цей час зіграв всього у восьми матчах, у яких відзначився лише одним забитим голом.

Ще один гравець з ФК "Козова" перейшов до бережанської команди. Це – 22-річний Анатолій Крупа. Для нього ФК "Бережани" знайомий, адже у першому колі сезону-2017 він уже захищав кольори цього клубу, зігравши тоді у шести матчах.

23-річний Тарас Гураль теж має досвід виступів у бережанській команді. У місцевій "Ниві" він грав у 2016 році. У своїй кар’єрі Тарас також захищав кольори підгаєцької "Ниви", ФК "Козова", "Карпати" (Галич), "Карпати" (Шешори). У сезоні-2018 виступав у Підгайцях, де в місцевій "Ниві" зіграв у восьми матчах.

І 25-річний Михайло Слюсар свого часу теж чимало сезонів пограв у бережанській "Ниві" (2011-15 рр.). Тепер він повертається у ФК "Бережани" після піврічного виступу в підгаєцькій "Ниві", за яку зіграв усього в трьох матчах. У його кар’єрі також є досвід виступів за аматорські команди Польщі, "Енергетик" (Бурштин), "Сокіл" (Угринів) та "Ураган" (Добринів).

23-річний Максим Цицонь зігравши всього один матч за підгаєцьку "Ниву", залишив цю команду і перебрався до Бережан. За місцеву "Ниву" він вже виступав у 2013-16 рр. У послужному списку цього футболіста також виступи за "Ураган" (Добринів) та ФК "Верхня Липиця". В останній команді, яка грає у чемпіонаті Рогатинського району (Івано-Франківська область), він починав сезон-2018.

І, насамкінець, шостим новачком ФК "Бережани" став 18-річний воротар Василь Шведецький, який до цього грав лише за бережанську ДЮСШ.

Додамо, що відзаявлені з ФК "Бережани" на друге коло теж чимала група футболістів: О. Грінько, Р. Жига, В. Ковальчук, І. Копцюх, О. Малий, Д. Марценюк, М. Мручок, П. Мукевич, С. Фарботняк.

Новачки бережанської команди зможуть дебютувати вже цієї неділі, 12 серпня, у виїзному матчі 10-го туру вищої ліги чемпіонату Тернопільської області проти ФК "Вишнівець".

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →