closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

СК "Хмельницький" - нова команда, нові цілі

СК "Хмельницький" - нова команда, нові цілі
Изменить размер a+ a-
8294
0

З від'їздом Олександра Алієва та завершенням сезону 2017-2018 в чемпіонаті України серед аматорів команда ФК "Хмельницький" перестає існувати. Перше коло чемпіонату області команда догравала з іншим складом: майже всі гравці розбіглися хто куди, дехто зумів підписати контракти та вийти у статус професіоналів. Так, наприклад у "Поділля" пішли Гайдаш, Романюк та Панасенков. Проте, славетне ім'я міста, яке носила та команда, вирішили реабілітувати та реорганізувати з новою приставкою СК (спортивний клуб).

Новий клуб вирішив зробити ставку на молодих недосвідчених гравців. Наразі команда вже відібрала низку молодих гравців, здебільшого вихованців Хмельницького ДЮСШ №1, та продовжує перегляди.

Новим головним тренером став Ібрагімов Асім - колишній наставник азербайджанських клубів "Нефтчі" та "Турана" (відомий для хмельничан тренерською діяльністю на чолі команди СК "Поділля", яка брала участь у 2015 році в чемпіонаті області. Команда встигла виграти Кубок міста, після чого були плани на наступний рік йти у професінали. Проте, тоді міська влада надала перевагу ДЮСШ "Поділля", з якої фактично і був утворений ФК "Поділля", який наразі грає у Другій лізі. СК "Поділля" зник, однак деякі гравці з тієї команди опинились саме в ФК "Поділля", дехто в "Агробізнесі" (Волочиськ).

Також до тренерського штабу входить давно відомий Федорко Микола (у минулому гравець ФК "Поділля", був тренером НФК "Поділля" а у 2015 році теж тренував СК "Поділля", а нещодавно тренував "Інгулець-2" у другій лізі України).

Тренером голкіперів став Порицький Олександр - у минулому голкіпер "Поділля", "Красилова" та ін. (він також був тренером воротарів в СК "Поділля").

Наразі команда готується до виступів у новому сезоні чемпіонату України серед аматорів, також команда планує виступати у другому колі чемпіонату області (замість ФК "Хмельницький").

Источник новости:
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →