closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Степан Михальчук: "Наші результати – хороша гра в обороні та атаці"

Степан Михальчук: "Наші результати – хороша гра в обороні та атаці"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
623
0

Інформаційний центр Федерації футболу Львівської області продовжує разом із представниками команд підбивати підсумки першого кола Прем’єр-ліги Львівщини.

Сьогодні ми поспілкувалися з головним тренером підмонастирського "Фенікса-Стефано", що наразі посідає шосту сходинку турнірної таблиці, Степаном Михальчуком. Він розповів, як його команда готується до другого кола чемпіонату, і найближчі плани підмонастирців.

Про результати першого кола Прем’єр-ліги Львівщини. Найкраще підсумки першої половини чемпіонату відображені в турнірній таблиці. В деяких матчах ми могли набрати більше очок, іноді здобували залікові бали там, де не очікували це зробити, зокрема, в зустрічах із Демнею та Верхньою Білкою. Я незадоволений втратою турнірних пунктів у заключних турах першого кола, коли не суперники нас обігравали, а ми їм дарували перемогу, наприклад у протистоянні з ременівською "Думною", де наші футболісти допустили грубі помилки. Як кажуть, у цьому випадку не суперник виграв, а ми програли.

Наші результати – це поєднання надійної гри в обороні і хорошої гри в атаці. Гравці з самого початку виконували те, що ми їх просили перед матчами. З 20-ти голів "Фенікса-Стефано" цього сезону 7 забив атакувальний півзахисник Артур Теміров. Його влучні удари неодноразово приносили команді перемоги. Це наробіток усього колективу, він за рахунок своїх індивідуальних здібностей результативно завершував зусилля партнерів. Якби Артур реалізував більше своїх моментів, то зараз би очолював гонку бомбардирів Прем’єр-ліги Львівщини. Я радий, що такий гравець і людина є в підмонастирському клубі. Знаю, що його запрошують чимало інших команд, але він зберігає вірність "феніксам", отже, йому в нас комфортно.

Про підсилення команди і підготовку до другого кола. Зібралися в середу, 18-го липня, провели перше тренування. В п’ятницю зіграли в Підмонастирі товариський поєдинок із ФК "Миколаїв", поступившись 2:4. Ми аматори, тож деякі футболісти ще на відпочинку, дехто відновлює власний стан здоров’я. Проти миколаївців у нашому складі не було шістьох гравців, котрі в першому колі виходили в стартовому складі. Поєднуємо тренування з іграми, на мою думку, це найбільш оптимально.

Домовилися про спаринг у середу, 25-го липня, з "Соколом" (Борщовичі) на їхньому полі, у п’ятницю плануємо помірятися силами з СКК "Демня". Щодо новачків, маємо попередню домовленість із трьома виконавцями – нападником і двома півзахисниками, які за потреби можуть зіграти й на інших позиціях. Озвучимо їхні прізвища, щойно вони будуть офіційно заявлені за "Фенікс-Стефано". Наразі ніхто з основних футболістів не залишив нашу команду.

Про плани команди на цей сезон. Хочемо зіграти щонайменше не гірше, ніж у першому колі обласного чемпіонату, здобути значно більше перемог створити серйозну конкуренцію колективам, які борються за медалі першості. Ставимо собі за мету щоматчу показувати хорошу гру. Буде хороша гра – прийде і результат.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →