closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Товариський матч. "Збруч-Агробізнес" (Підволочиськ) - "Кобра-Академія" (Острог) 8:2

Товариський матч. "Збруч-Агробізнес" (Підволочиськ) - "Кобра-Академія" (Острог) 8:2
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
652
0

20 липня один з лідерів вищої обласної ліги "Збруч-Агробізнес" проводив черговий спаринг. У суперниках – "Кобра-Академія" з Острога (Рівненської області). Підволочиська команда не мала особливих проблем з суперником, перемігши того з розгромним рахунком – 8:2.

Перший тайм завершився з рахунком 3:0, а в другій 45-хвилинці підволочиська команда забила ще п’ять голів, пропустивши у власні – два. У "Збруча" покером відзначився досвідчений Андрій Донець, хет-триком – кращий бомбардир команди Дмитро Познанський, ще один гол на рахунку Богдана Кози.

"Збруч-Агробізнес" виступав у такому складі: Чиж (Гарбич, 82), Ясніцький, Атласюк, Приян, Гаврилюк (Кирик, 76), Малащук, Копцюх (Кубик, 62), Михайло Паюк (Бурбела, 46), Донець, Коза (Миронюк, 68), Познанський.

Для команди з Підволочиська це вже шостий літній спаринг. По кількості проведених поєдинків "Збруч-Агробізнес" – обласний рекордсмен. У цих матчах підопічні Євгена Андрушківа чотири рази святкували перемоги, одного разу зіграли внічию та ще один раз програли.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →