closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Ще два гравці з чемпіонату Тернопільщини підписали контракти з "Нивою"

Ще два гравці з чемпіонату Тернопільщини підписали контракти з "Нивою"
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
689
0

Цьогорічне літо стало багатим на переходи гравців з аматорських команд чемпіонату Тернопільської області до професійних клубів. Останніми підписали трудові угоди з друголіговою тернопільською "Нивою" Роман Волохатий з ФК "Заводське" та Валентин Залізняк з ФК "Тернопіль-ДЮСШ".

19-річний півзахисник Валентин Залізняк є вихованцем тернопільської ДЮСШ, у складі якої виступав у Дитячо-юнацькій футбольній лізі України. Там ж грав у більш старшому віці за УФК (Дніпро). Далі в його кар’єрі був виступ за "Інгулець-3" (Петрове) в чемпіонаті Кіровоградської області та аматорському чемпіонаті України. Сезон-2016/17 Залізняк провів у київському "Арсеналі" виступаючи у чемпіонаті України (U-19).

Першою дорослою професійною командою у Валентина був ФК "Тернопіль", за яку, він провів менше півтора місяці та взяв участь всього лише в одному поєдинку (проти "Буковини" Чернівці). Сезон-2017/18 Валентин Залізняк відіграв за тернопільську ДЮСШ у першій лізі ДЮФЛ України (17 матчів, 5 забитих голів).

У першому колі чемпіонату Тернопільської області 2018 року Залізняк захищав кольори ФК "Тернопіль-ДЮСШ" (відіграв у всіх 9 матчах, в яких відзначився двома забитими голами, один з яких – з пенальті).

Другий новобранець "Ниви" – 17-річний Роман Волохатий один сезон виступав у Дитячо-юнацькій футбольній лізі України за ФК "Чортків-Пелідцей". Також має досвід виступів у ФК "Тернопіль-Педліцей" у чемпіонаті Тернопільської області (перша ліга) та чортківському "Кристалі" в аматорському чемпіонаті України.

У першому колі чемпіонату Тернопільської області 2018 року Роман Волохатий захищав кольори першолігового ФК "Заводське" (Чортківський район). Відіграв у всіх 8 матчах, у яких відзначився двома забитими голами.

Нагадаємо, окрім Волохатого та Залізняка, контракти з професійними клубами влітку підписали ще троє футболістів, які виступали в чемпіонаті області – Руслан Луцик ("Агрон-ОТГ" В. Гаї), Андрій Понєдєльнік ("Кристал" Чортків) та Олег Хруставка ("Кристал"). Перші двоє перейшли до чернівецької "Буковини", третій поповнив ряди тернопільської "Ниви".

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →