closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Володимир Бондаренко: "Ми грали в футбол. І це найголовніше"

Володимир Бондаренко: "Ми грали в футбол. І це найголовніше"
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
435
0

Перша команда "Діназу" спіткнулася в очному протистоянні зі своїм основним конкурентом у боротьбі за головні нагороди чемпіонату. Осічка в матчі з "Авангардом" залишила гіркий слід, який потрібно швидко залікувати й забути. Попереду ще довгий шлях, на якому можуть бути різні несподіванки.

"Передивився наш матч і можу констатувати, що в цьому матчі ми намагалися грати в футбол, - говорить Володимир Бондаренко. - Так, ми не досягли потрібного результату, але малюнок гри команди було видно. Навіть після матчу дехто мені про це говорив, а потім дзвонили, ділилися враженнями. Що ж, нехай на даному етапі ми не зуміли виграти, але я бачу перспективу команди. І це, мабуть, найголовніше на даному етапі.

Суперник досяг перемоги за рахунок досвіду і майстерності окремих виконавців. Він вдало скористався нашими помилками. Перший гол ми самі собі привезли, коли "Авангард" забивав вдруге, то хлопці не розібралися в ситуації. Що ж, це тільки одна програна битва, але попереду буде ще чимало таких матчів. У нас є можливість в четвер взяти реванш в Кубку області. Постараємося продемонструвати все, на що ми здатні на власному полі в Демидові. У всякому разі, у всіх настрій бойовий".

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →