closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Олександр Мирона: "Невдала смуга скоро закінчиться"

Олександр Мирона: "Невдала смуга скоро закінчиться"
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
884
0

Олександр Мирона повернувся у ФК "Бровари" після чотирьохрічної перерви. З 2012-го по 2014-й захисник вже виступав за команду, забив 8 голів, був капітаном і лідером на полі, після чого зник взагалі з поля зору. В цьому сезоні він повернувся, і на даний момент встиг зіграти в 6 іграх.

Читайте также: Олександр Мирона повернувся у ФК "Бровари"

- Чотири роки назад ти був капітаном та лідером ФК "Бровари". А потім швидко зник з футбольного горизонту. Що трапилося? Ходили чутки, що ти завершив кар’єру?

- Так, дійсно, чотири роки назад я грав у Броварах і був тут основним гравцем команди. Чому прийшлось піти? Постав вибір в житті: на основній моїй роботі мені зробили підвищення по кар’єрній драбині, а так як робота вимагала присутності по суботам, мені довелося свідомо піти з команди.

- За ці 4 роки ти якось підтримував форму? Можливо грав десь грав: футзал, пляжний футбол тощо? І чому вирішив повернутися до великого футболу? Що спонукало і як довго розмірковував над цим?

- Так, за ці чотири роки я так і підтримував, як міг, форму, граючи як у футзал і футбол на піску, де в мене був вже досвід гри.

- Після повернення ти вже встиг зіграти у 6 матчах, з яких тільки два відіграв від першої до останньої хвилини. Чому так? Фізичний стан зараз незадовільний? Якщо так, то скільки тобі треба часу, щоб вийти на гарний рівень функціональної готовності?

- За час відсутності я встиг нахапатися дуже серйозних травм (наприклад, розрив камбаловидної зв’язки). Були ще деякі неприємні ушкодження. А зараз мучать та заважають старі травми, котрі були отримані ще в професійному футболі. Тому не можу грати так як раніше, але завдяки набутому досвіду та вибору правильної позиції на полі, читаю гру і потрохи набираю форму.

- Олександре, разом з Олегом Глушком ти самий віковий гравець у команді. Як молодь відноситься до вас? Відчуваєш повагу?

- В команді відчуваю повагу як з боку керівництва, так і з боку футболістів. А те що мені знов довірили капітанську пов’язку, це дуже приємно і відповідально.

- Як вважаєш, у нинішньої команди є якісь перспективи в цьому сезоні? Чи може ліпше зараз закласти фундамент на майбутнє і не звертати увагу на доволі погані результати?

- Зараз команда знаходиться у психологічній ямі, але я вважаю, що невдала смуга скоро закінчиться і розпочнуться вдалі ігри. У команди є дуже великий потенціал.

- Не задумувався з приводу подальшої тренерської кар’єри? Чи така перспектива тебе не бавить?

- Про тренерську кар’єру поки не задумувався, але мені було б це дуже цікаво.

- Ну і на останок, що ти хотів би побажати вболівальникам команди? Можливо заохотити чимось, щоб вони повернулися на стадіон?

- А наших вболівальників хочу попросити, щоб підтримали команду. Приходьте на матчі клуба з рідного міста. А зі свого боку, я обіцяю, ми спробуємо віддячити гарною цікавою грою, а особливо результатом.

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →