closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Збірна Львівщини готується до фіналу Кубка регіонів ФФУ

Збірна Львівщини готується до фіналу Кубка регіонів ФФУ
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
1030
0

У рамках підготовки до фінального двобою в Кубку регіонів України зі збірною Сумської області футболісти провели перше тренування на стадіоні "Скіф" у Львові.

Найголовніше, що всі збірники, яких тренує Віталій Пономарьов, перебують у хорошому настрої. Помічник головного тренера збірної Львівської області Іван Шуга розповів інформаційному центру ФФЛ, що гравців зібрали на "Скіфі", аби вони підтримували спортивну форму і щоби перевірити, хто в якому стані перебуває. Спершу задля розминки футболісти, котрі в суботу, 23-го червня, представлятимуть Львівщину у фіналі Кубку регіонів України на стадіоні імені Віктора Баннікова в Києві (початок матчу о 16:00), зіграли у квадрат, а потім – двосторонку на зближених воротах.

"Хлопці добре знають один одного. Ми хочемо зміцнити їх як єдиний колектив, оскільки в обласному чемпіонаті вони захищають кольори різних команд, – зазначив Іван Шуга. – Тим паче, викликали у збірну нових виконавців: голкіпера Миколу Вороновського з ЛСК "Погонь", Ростислава Михальчука з "Фенікса-Стефано", Михайла Кота-Копиляка з ФК "Мостиська", Андрія Борика з СКК "Демня" та Олега Яйка з "Думни". У збірній Сумської області більшість молодих футболістів, тому у фіналі плануємо грати від оборони, при цьому старатимемося проводити швидкі контратаки, оскільки маємо у складі досвідчених, кваліфікованих гравців, робитимемо акцент на стандартах. На мій погляд, чемпіонат Львівщини – один із найсильніших в Україні, тому нам під силу перемогти у вирішальній грі".

Голкіпер чинного чемпіона Львівської області ФК "Миколаїв" Мар’ян Бурмас, котрий став героєм зустрічі зі збірною Івано-Франківщини на попередній стадії змагань, відбивши 3 удари в серії післяматчевих пенальті (0:0 в основний час і перемога нашого регіону у "футбольній лотереї" 7:6), наголосив, що всі футболісти розуміють, що на стадіоні імені Віктора Баннікова все вирішуватиметься, тому налаштовуються винятково на перемогу. З його слів, команда стала зігранішою і збалансованішою. "Надзвичайно важливо почуватися впевнено у рамці воріт, адже впевненість воротаря передається гравцям", – підсумував Мар’ян.

Атакувальний півзахисник "Фенікса-Стефано" Артур Теміров, котрий уже відзначився в обласному чемпіонаті 7-ма голами, зазначив, що настрій у хлопців лише бойовий, адже вони налаштовані тріумфувати в другому поспіль фіналі Кубку регіонів ФФУ, і пообіцяв продовжити забивну серію і за збірну. Нагадаємо, у попередньому фіналі Кубку регіонів України в серпні 2016-го року в Борисполі збірна Львівщини поступилася Кіровоградській області, сформованій на базі петровського "Інгульця", пропустивши два "сухі" м’ячі в першому таймі.

До слова, тренування наших збірників на "Скіфі" відвідали голова Федерації футболу Львівської області Олександр Шевченко, його перший заступник Ярослав Грисьо і працівники ФФЛ. Олександр Якович наголосив: "Наше завдання у фіналі – тільки перемога. Робимо все для того, аби здобути результат, якого прагнемо. Стараємося, аби хлопці мали належні тренувальні збори в хороших умовах, забезпечуємо поїздку команди на стадіон імені Віктора Баннікова. Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка виділив транспорт, щоби вболівальники зі Львівщини могли безкоштовно поїхати до Києва і підтримати збірну області. Думаю, у фіналі буде справжня боротьба, а західний дух допоможе нам перемогти".

Збірна Львівщини готується до фіналу Кубка регіонів ФФУ - изображение 1Наступне тренування збірної Львівської області відбудеться теж на стадіоні "Скіф" у четвер, 21-го червня, о 18:00.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →