closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup
Кубок України 2017/2018 . Плей-офф. Финал. Ответный матч
Україна. Лебедин. Стадіон "ЛНЗ-Арена"
. ,
"ЛНЗ"
(Лебедин)
0 : 2
"Вікторія"
(Миколаївка)

Кубок України серед аматорів. Фінал. Пряма трансляція

Кубок України серед аматорів. Фінал. Пряма трансляція
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
2223
0

10 червня, Лебедин, ЛНЗ-Арена, 16:00
"ЛНЗ-Лебедин" (Лебедин) – "Вікторія" (Миколаївка, Сумська обл.)
Перша гра – 3:0 на користь ЛНЗ

"Треба завершувати цю казку хеппі ендом", – сказав президент ЛНЗ-Лебедина Андрій Полтавець. Справді, перша участь у цьому турнірі для лебединців стала доволі непоганою. Команда провела 11 матчів, у яких одержала 11 перемог. Залишається остання гра. Нагадаємо, що жодна команда Черкащини не вигравала Аматорський Кубок України.

Читайте также: Кубок України серед аматорів. "Вікторія" (Миколаївка) - "ЛНЗ-Лебедин" 0:3 (Відео)

Після попередньої зустрічі з Вікторією минуло три тижні. За цей час ЛНЗ легко розібрався з аутсайдерами чемпіонату області Спартаком і Нікою – 2:0 і 8:1 відповідно. Але капітан команди Андрій Калініч заявив, що це ніяким чином не розслабить колектив перед мегаважливим матчем.

Тимофій Листопад наголосив на тому, що треба забути про перемогу 0:3 в першому протистоянні. Склад Лебедина повністю боєздатний: дискваліфікованих немає, травмованих теж.

На ЛНЗ-Арену очікується приїзд керівників Асоціації аматорського футболу України Олександра Каденка і Сергія Загорулька, виконавчого директора ФФЧО Володимира Фощія і начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту черкаської ОДА Максима Зеленського.

Читайте также: Кращі бомбардири Кубка України серед аматорів

Тим часом Вікторія виграла свою групу в аматорському чемпіонаті, здобувши 36 очок без жодної поразки. В 1/4 фіналу команда зіграє з херсонським Кристалом 16 червня. Протягом двотижневої паузи Вікторія перемогла Єдність і Рубікон (3:0, 3:0).

За весь час ЛНЗ і Вікторія зустрічалися тричі в межах товариських зустрічей і одного разу офіційно. Перший матч, взимку 2016 року, завершився перемогою сумчан у серії пенальті у фіналі Весняного Кубку ЛНЗ (1:1, 3:4 пен.). Наступні дві гри суперники провели 30 липня 2017-го і 24 березня 2018-го. Влітку перемогла Миколаївка (3:2), а взимку ЛНЗ взяв реванш у Білозір’ї (2:1). Ну і перший фінал Кубку теж за ЛНЗ – 3:0.

Читайте также: Кубок України серед аматорів. Фінал. "ЛНЗ-Лебедин" на виїзді розгромив "Вікторію"

20 травня 2018 року в смт Миколаївка ЛНЗ-Лебедин переміг Вікторію з рахунком 3:0. Двічі відзначився Грицай і гол в активі Листопада.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →