closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Хмельницької області. Анонс 5-го туру

Чемпіонат Хмельницької області. Анонс 5-го туру
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
2697
0

У суботу, 9-го червня, у чемпіонаті Хмельницької області будуть зіграні матчі п’ятого туру. Вперше у сезоні в один день відбудуться всі передбачені ігровою програмою поєдинки. Це стало можливо завдяки тому, що ФК "Хмельницький" завершив виступи у чемпіонаті України серед аматорів, і тепер до серпня може зосередитися на вирішенні своїх завдань на регіональному рівні.

Свій другий матч у чемпіонаті підопічні Олександра Алієва проведуть проти новачка Прем’єр-ліги – "Іскри". Команда з Теофіполя має багату історію. Зокрема, у перші роки незалежності вона представляла Хмельниччину у чемпіонаті України серед аматорів. Щоправда, особливих успіхів не досягла, посівши у своїй групі передостаннє – дванадцяте місце.

Золоті роки "Іскри" припадають на початок XXI століття. Так, команда тричі виборола звання чемпіона Хмельницької області, а також вийшла у півфінальний етап чемпіонату України серед аматорів. Саме тоді за "Іскру" виступали такі відомі в Україні футболісти, як Автанділ Гвіанідзе (грав за тернопільську "Ниву" у вищій лізі) та Олександр Воловик (чемпіон України-2014 у складі донецького "Шахтаря").

Читайте також: Турнірна таблиця чемпіонату Хмельницької області

У цьогорічному чемпіонаті Хмельниччини "Іскра" стартувала з мінімальної перемоги над "Славутою", яку команді приніс результативний удар Владислава Яворського у компенсований арбітром час. Проте, в наступних матчах "Іскру" чекало розчарування у вигляді сухих поразок від ФК "Дунаївці" та "Случа" (Красилів).

Центральним матчем туру слід вважати протистояння ФК "Дунаївці" та "Случа" (Старокостянтинів). У минулому році бронзовий призер двічі переграв суперника – 1:0 в гостях та 5:1 вдома. Проте, в цьому році сили команд, схоже, вирівнялися. Принаймні, на відміну від "Случа", "Дунаївці" поки що не програвали – ба більше, посідають перше місце!

Ще в одному матчі аутсайдер чемпіонату – "Славута" прийматиме "Случ" (Красилів) з Олександром Мандзюком на вістрі атаки. Минулого року славучани двічі засмутили суперника, набравши у очних зустрічах чотири з шести можливих очок. Проте, цього разу кращі шанси на успіх, здається, мають саме гості.

Читайте также: Чемпіонат Хмельницької області. Олександр Алієв розпочав з перемоги

Розклад матчів 5-го туру

"Хмельницький" - "Іскра" (Теофіполь)

"Дунаївці" - "Случ" (Старокостянтинів)

"Славута" - "Случ" (Красилів)

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →