closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Київської області. Анонс 10-го туру

Чемпіонат Київської області. Анонс 10-го туру
Изменить размер a+ a-
3036
0

Наближається до завершення перше коло чемпіонату Київської області. У суботу, 9 червня, відбудуться матчі 10-го туру. У центральному поєдинку ігрової програми зустрінуться непримиренні суперники – "Патріот" (Баришівський район) та "Авангард" (Бзів).

Дуель географічних сусідів у принциповості не поступається найбільш яскравим та гарячим дербі у світовому футболі. "Патріот" та "Авангард" не приховують своєї антипатії один до одного. Перейшовши на обласний рівень, команда з села Бзів шикарними умовами звабила весь кістяк "Патріота", за допомогою якого з першої спроби зійшла на вершину п’єдесталу пошани.

Тренеру та організатору "Патріота" Євгену Щербині знадобилося півроку, щоб сформувати новий боєздатний колектив. Наприкінці сезону народна команда Баришівського району ледь не залишила "Авангард" без омріяного золота. За тур до фінішу чемпіонату "Патріот" здолав сусідів з рахунком 1:0, таким чином надавши "Джуніорс" нагоду обійти лідера. Проте, до розчарування підопічних Євгена Щербини, шпитьківчани своїм шансом не скористалися.

Напередодні нової зустрічі між командами знову виникли непорозуміння. Через святкування 20-річчя Баришівської зернової компанії проведення матчу на СК "Прогрес" у суботу, 9-го червня, стало неможливим. Керівництво "Патріота" запропонувало "Авангарду" змістити поєдинок на один день (10 червня), щоб всі бажаючі змогли насолодитися грою претендентів на золоті медалі чемпіонату Київщини. Проте, чемпіона області такий варіант не влаштував. Тому зустріч суперників відбудеться у Березані на стадіоні "Дружба".

Читайте також: Турнірна таблиця чемпіонату Київської області

Зазначимо, що "Патріот" та "Авангард" - єдині команди чемпіонату, які досі не пізнали гіркоти поразки. Ба більше, підопічні Євгена Щербини не програють у чемпіонаті Київщини вже майже рік! Безпрограшна серія команди нараховує 23 матчі (18 перемог, 5 нічиїх, різниця м’ячів 64-21). Наразі "Патріот" посідає у турнірній таблиці третє місце, а відставання від "Авангарда" складає чотири очки.

Не менш цікавим обіцяє стати дербі Києво-Святошинського району, у якому "Музичі" прийматимуть "Сокіл". Тренер "соколят" Олег Самченко декілька років тому очолював музичанців під час їх першого пришестя у чемпіонат області. Натомість наставник ФК "Музичі" Володимир Яланський тривалий час виступав за "Сокіл", у складі якого виборював медалі та індивідуальні нагороди чемпіонату Києво-Святошинського району.

Дуель ФК "Музичі" та СФК "Сокіл" можна назвати протистоянням досвіду та молодості. У складі господарів поля грають переважно футболісти з багатим досвідом виступів на професійному рівні, яким вже перевалило за тридцять. Своєю чергою, "Сокіл" - одна з наймолодших (якщо не наймолодша) команд чемпіонату. До матчу команди підходять, розташувавшись по сусідству у турнірній таблиці, та мають приблизно однакову динаміку виступів.

Інші фаворити сезону зіграють на виїзді. Зокрема, "Джуніорс" вирушить у Бучу, де команду Сергія Шута екзаменуватиме "Меліоратор". Вдома колектив Дмитра Дубаса досі не вигравав і навіть не забивав (мова виключно про чемпіонат області). Проте, яскрава перемога над "Соколом" у минулому турі має позитивно вплинути на команду, піднявши бойовий дух та додавши впевненості у власних силах.

"Джуніорс" тиждень тому також відсвяткував перемогу, але прибуде на "Ювілейний" не в кращому настрої. Виною тому є несподіваний виліт з Кубка регіональних чемпіонів Київщини від скоромного обухівського "Енергопрома".

Тим часом, вишгородський "Діназ" завітає у гості до "ДГ Шевченківське". Новачок вищої ліги чергує вдалі матчі з провальними. Так, команда Олександра Солов’яна дивовижним чином вичавлює максимум у зустрічах з рівними за класом суперниками. Проте, провалюється у протистояннях з фаворитами чемпіонату. "Музичам", "Десні", "Авангарду" та "Патріоту" денихівчани поступилися з загальним рахунком 4:19.

Цікаво, чи продовжить свою результативну серію кращий бомбардир чемпіонату – Сергій Долженко? Нападник "Діназа" у попередніх семи матчах забив аж 11 м’ячів і таким чином зазіхнув на історичне досягнення Сергія Третяка, який відзначився у десяти поспіль матчах чемпіонату Київщини.

Читайте также: Кращі бомбардири чемпіонату Київської області

Бронзовий призер минулого сезону – "Десна" тиждень тому перервала серію поразок, але вже півтора місяці не знає смаку перемог. Повернути команду на переможний шлях новий головний тренер – Андрій Воробей спробує у Миронівці. Місцева "Зоря" зірок з неба не хапає, розташувавшись на передостанньому місці у турнірній таблиці. Хоча статус аутсайдера не завадив "Зорі" тиждень тому змусити понервувати "Авангард". Чемпіон області дотиснув підопічних Андрія Міхна лише наприкінці матчу. Продовжуючи мову про поєдинок у Миронівці, варто зауважити, що "Десна" перемогла в усіх чотирьох попередніх очних зустрічах.

У іншій парі стосунки з’ясовуватимуть "Любомир" та "Бровари", а зустріч "Межигір’я" і "Переяславщини" не відбудеться з невідомих нам причин.

Розклад матчів 10-го туру

"Бровари" - "Любомир" (Ставище)
17:00. Бровари. Стадіон "Спартак"
Матчі у минулому сезоні: 3:1, 0:0
Статистика очного протистояння: +4=3-3 (різниця м’ячів – 18:10)

"Патріот" (Баришівський район) - "Авангард" (Бзів)
17:00. Березань. Стадіон "Дружба"
Матчі у минулому сезоні: 1:4, 1:0
Статистика очного протистояння: +1=0-1 (різниця м’ячів – 2:4)

"Зоря" (Владиславка) - "Десна" (Погреби)
17:30. Миронівка. Стадіон "Колос"
Матчі у минулому сезоні: 2:3, 0:1
Статистика очного протистояння: +0=0-4 (різниця м’ячів – 5:10)

"Музичі" - "Сокіл" (Михайлівка-Рубежівка)
Вишневе. Стадіон "Центральний"

"Меліоратор" (Буча) - "Джуніорс" (Шпитьки)
17:00. Буча. Стадіон "Ювілейний"

"Переяславщина" (Переяслав-Хмельницький район) - "Межигір'я" (Нові Петрівці)
Матч не відбудеться
Матчі у минулому сезоні: 0:0, 1:10
Статистика очного протистояння: +0=1-1 (різниця м’ячів – 1:10)

"ДГ Шевченківське" (Денихівка) - "Діназ" (Вишгород)
17:00. Денихівка. Сільський стадіон

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →