closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Київської області. Огляд 8-го туру

Чемпіонат Київської області. Огляд 8-го туру
Изменить размер a+ a-
1252
0

Чемпіон і новачок пішли у відрив, але й "Патріот" не бажає відставати. Таким є розподіл сил у верхній частині вищолігової таблиці.

Чемпіонат Київської області. Огляд 8-го туру - изображение 1Чемпіон обіграв минулорічного кубкового кривдника насправді невимушено. Двічі Сомов адресував м’яча головою Швабу — і той оформив дубль. А Кондратюк реалізував одинадцятиметровий, призначений за фол на Тітову при подачі кутового. "Десна" ще не готова змагатися на рівних з "Авангардом". Однак амбіції колективу великі, хлопцям з Погребів уже набридло програвати. Прикро лишень, що головну причину своїх ситуативних невдач вони намагаються знайти в арбітражі…

"Діназ", уже заручившись підтримкою штатного стража воріт Прудникова, розгромив у Бучі "Меліоратора", з яким тиждень тому мав особливі клопоти на кубковій стежині. Лік голам започаткував капітан команди Петренко, який виявився найкмітливішим у веремії поблизу воріт невпевненого Сірика. По перерві господарі зосталися в чисельній меншості — і команді з Вишгорода стало ще легше. Знову вистрілив дуплетом юний Долженко. Причому він відзначився — немов на замовлення! — на початку та наприкінці другого тайму. Перший гол став наслідком ігрової кмітливості стрільця, другий — результатом умілого забігу розрідженим простором. Долженко забив у сьомій зустрічі поспіль впродовж 42 днів — унікальні показники для Київщини футбольної!

Народна команда Баришівського району вийшла на чудовий газон стадіону в Денихівці після важкої та довгої дороги, не встигнувши розім’ятися як слід. Можливо, саме ця подробиця спричинила не найкращий старт. А може, далося взнаки поблажливе ставлення до господарів, які доти зірок з неба не знімали. До перерви денихівці якщо й не були кращими, то результативнішими — після реалізованого Литченком одинадцятиметрового — стали однозначно. Другий тайм імениті гості провели вже в своєму стилі — швидко, потужно та результативно. Спочатку Килипенко, скориставшись передачею Григораша, зрівняв рахунок. Потім Артем перевірив на міцність поперечку. І майже одразу хлопці з Тетіївщини вийшли вперед. Промах оборонця в елементарній ситуації дав змогу Березюку вискочити сам на сам з голкіпером — 2:1. Надалі, правда, гору взяв клас. Килипенко награв на своєрідний хет-трик — гол, поперечка, зароблений пенальті — і не зупинився на цьому, бо саме після його прострілу Бондаренко зрізав шкіряного в свої ворота. А наприкінці поєдинку подбав про свій хет-трик уже Кострома. Для початку він змарнував два виходи сам на сам, але виправився і таки скерував у ціль м’яча головою, що його подав од кутового прапорця Купрій. "Патріот" здобув другу в сезоні вольову перемогу на виїзді.

Хлопці зі Шпитьків програли цілком закономірно, що визнали й самі. По-перше, команда потерпає від кадрових проблем: один запасний для такого матчу — катастрофічно мало. По-друге, і це найприкріше, "Джуніорсу" сьогодні забракло характеру — навіть уявити таке раніше було просто неможливо. Гості були одверто слабкими на початку зустрічі, чим і скористалося сповна "Межигір’я". Гончарука вивели сам на сам з голкіпером умілою передачею в розріз між оборонцями, Возний замкнув навіс ударом з повітря, але могло бути і значно гірше! Екс-чемпіон спромігся лише на гол престижу. Це Козир з другої спроби (перша увінчалась ударом у стійку) добив шкіряного в сітку.

Чудовий футбол продемонстрували в Миронівці юніори зі Ставища. Вони переграли "Зорю" безапеляційно. Спочатку Шишкін викотив м’яча під удар Степанюку. Потім правий оборонець Мохначук, вискочивши на подачу Козія, головою розстріляв ціль. А вже під завісу матчу Черпаков з передачі граючого тренера Живого — в один дотик, з відскоку! — поставив жирну крапку в яскравому поєдинку, який став тріумфом юні над досвідом. Показово, що гол престижу господарі провели головою зі стандарту.

Переяславці створили чотири стовідсоткові загрози чужим воротам, але ні Лисенко, який вийшов на поле травмованим, ні Левченко з Єфремовим слушних нагод не реалізували. Левченко, зокрема, поцілив м’ячем у поперечку. Натомість "Сокіл", навіть не мріючи про таку розкіш у моментах біля чужих воріт, свого шансу не змарнував. Прудконогий Васильєв утік од стомлених оборонців уже на передостанній хвилині — і заробив одинадцятиметровий, який обернув на переможний гол Коба.

Броварські муніципали, за свідченням очевидців, поступалися краще вкомплектованій сільській команді, але не так, аби програти з розгромним рахунком. Однак сьогодні видався поганий день в голкіпера господарів Луганського. Як наслідок, найперший гол у чемпіонатах області провів екс-збірник України Самборський, а 39-річний Антоненко перервав майже річну стрілецьку засуху в обласній вищій лізі…

Чемпіонат Київської області. Результати 8-го туру

"Авангард" (Бзів) - "Десна" (Погреби) 3:1
Голи:
Шваб 18, 52, Кондратюк 23 пен — Долгоп’ятов 89

"Межигір'я" (Нові Петрівці) - "Джуніорс" (Шпитьки) 2:1
Голи:
Гончарук 15, Возний 17 — Козир 65

"Зоря" (Владиславка) - "Любомир" (Ставище) 1:3
Голи:
Оленковський 20 — Степанюк 15, Мохначук 76, Черпаков 83

"Переяславщина" (Переяслав-Хмельницький) - "Сокіл" (Михайлівка-Рубежівка) 0:1
Гол:
Коба 89 пен

"ДГ Шевченківське" (Денихівка) - "Патріот" (Баришівський район) 2:4
Голи:
Литченко 33 пен, Березюк 56 — Килипенко 52, Гайовий 66 пен, Бондаренко 75 аг, Кострома 90+3

"Меліоратор" (Буча) - "Діназ" (Вишгород) 0:4
Голи:
Петренко 26, Долженко 46, 90+1, Безпалий 76

ФК "Бровари" — ФК "Музичі" 1:4
Голи:
Тітомир 81 — Шевель 33, Самборський 38, Антоненко 66, Мехед 86

Турнірна таблиця

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →